5 tips DIY swapmaatje instaswap

Instaswap: 5 tips voor leuke DIY’s voor je swapmaatje

Het is weer herfst! Dat wil zeggen dat het weer tijd is voor de Instaswap. Insta is een afkorting van Instagram. Swap betekent ruilen of wisselen. Bij de Instaswap is het de bedoeling dat je een verrassingspakketje samenstelt voor jouw swapmaatje. Je weet niet van wie jij een pakketje ontvangt. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met het lootjes trekken met Sinterklaas of Kerst. Voor dit jaar zijn de swapmaatjes al verdeeld, in de lente is er weer een nieuwe editie waar je aan mee kunt doen! Houd hiervoor @instaswap op Instagram goed in de gaten of kijk eens op www.instaswap.nl.

Door de feed van je swapmaatje op Instagram goed te bekijken kun je er achter komen wat hij of zij leuk vindt. Je maakt of koopt een aantal kleine cadeautjes. Nadat je alles leuk hebt ingepakt stop je alles in een mooie doos waardoor  je swapmaatje een prachtig verrassingspakket ontvangt. Doordat iedereen op dezelfde dag het pakket gaat verzenden krijgt ook ongeveer iedereen het pakket op dezelfde dag binnen. Superleuk om dat op Instagram te kunnen volgen! Via de #instaswap2019falledition kun je kijken wat anderen aan het maken zijn. Leuk voor wat extra inspiratie. Nu heb ik hier natuurlijk ook wat inspiratie voor je! Er staan genoeg DIY’s op de site, ik heb er een paar verzameld die het zeker leuk doen in een swappakket. Wil je weten wat voor een swap ik maak en wat ik ontvang? Houd dan mijn Instagram in de gaten!

diy deco flamingo deco cactus

Cactus of flamingo decoratie

Zelf je eigen decoratie maken, dat is natuurlijk superleuk! Ik weet zeker dat je swapmaatje blij is als hij of zij een zelfgemaakt pronkstuk voor in de woonkamer ontvangt. Je kunt ervoor kiezen om deze cactus of flamingo te maken, er zijn echter legio andere mogelijkheden voor dit project. Een alpaca, luipaard, panter, vogel of wat het favoriete item van jouw swapmaatje of is: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken!

DIY schaaltje van strijkkralen - eindresultaat

Schaaltje van strijkkralen

Schaaltjes heb je wat mij betreft nooit teveel. Je kunt ze gebruiken om sieraden in te bewaren, je sleutels in te leggen of gewoon voor wat kleine spulletjes. Is jouw swapmaatje een kleurrijk persoon? Maak dan eens dit leuke schaaltje van strijkkralen. Je kunt het overigens ook in één kleur maken. Dit is weer handig voor swapmaatjes die een duidelijke voorkeur voor een bepaalde kleur hebben. Kortom, ook met dit project kun je alle kanten op!

Herfstdecoratie maken gedroogde sinaasappels - slinger

Natuurlijke herfstdecoratie

Wat past er nu beter bij een herfstpakket dan mooie herfstdecoratie? Van sinaasappels die je zelf droogt kun je heel gemakkelijk mooie decoratie maken. Wat vind je van deze slinger? Die ziet er toch supergezellig uit! Behalve de tijd die je nodig hebt om de sinaasappels te drogen kost het weinig moeite om dit te maken. Het resultaat is echter wel top.

safari potje diy resultaat gemakkelijk

Stoere safaripotten

Zijn het geen plaatjes? Deze stoere safaripotten zien er superleuk uit en ze zijn heel gemakkelijk te maken. Ik heb ervoor gekozen om wat wilde dieren op de potten te zetten. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet! Je kunt alle figuurtjes gebruiken die je maar kunt bedenken. Kijk eens op de feed van je swapmaatje wat hij of zij leuk vindt en zet dit centraal in je pakket. Bovendien kun je de figuren alle kleuren geven die je maar kunt bedenken: een echt gepersonaliseerd cadeau dus!

onderzetter versieren - resultaat

Creatief  met kurk: decoreer je eigen onderzetter

Hoe leuk is het om een heuse eyecatcher voor op de keukentafel te maken? Deze onderzetter kun je in ieder kleur maken die je maar mooi vindt. Perfect voor jouw swapmaatje dus! Bovendien heb je dit cadeau in no time af…extra tijd om nog meer toffe cadeaus te maken voor je maatje!

Zit er een leuk project voor je tussen? Als je meer inspiratie nodig hebt, kijk dan eens hier. Doe jij mee aan de Instaswap? Wat is het leukste cadeau wat je ooit gemaakt of ontvangen hebt?

Deel deze post via

Leave a Comment