boekenlegger kinderboekenweek

Kinderboekenweek 2019: versier je eigen boekenlegger

Jeuj! Het is weer Kinderboekenweek! Van 2 tot en met 13 oktober staan veel bibliotheken en basisscholen in het teken van het thema ‘Reis mee!’.  Er is een prentenboek te koop met André het astronautje in de hoofdrol. Daarnaast ontvang je bij de aanschaf van €10,- aan kinderboeken het kinderboekenweekgeschenk cadeau. Dit jaar is dat het boek ‘Haaientanden’ van Anna Woltz. Met het thema reizen zijn natuurlijk genoeg leuke knutsels te vinden. Omdat er online al zoveel te vinden is heb ik besloten om speciaal voor jullie boekenleggers te ontwerpen die helemaal in lijn zijn met het thema.

haaientanden anna woltz kinderboekenweek

Download de boekenleggers, print ze uit, knip ze uit en laat ze door de kids zelf inkleuren. Als het creatieve werk is gedaan kun je de boekenleggers eventueel nog lamineren. Zo kunnen de boeken die gelezen worden in de Kinderboekenweek gemarkeerd worden met een supertoffe, zelfgemaakte boekenlegger. Hoe cool is dat?

boekenlegger kinderboekenweek

Natuurlijk is dit ook een heel gaaf project om in de klas te maken. Ik heb 3 verschillende boekenleggers ontworpen, dus de kinderen kunnen uit een paar verschillende kiezen. Zo is er voor ieder wat wils!

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

 

Deel deze post via

Leave a Comment