voorraadpot safari zelf maken

DIY: Stoere safari voorraadpotten

Voorraadpotten, wat mij betreft kun je er niet genoeg hebben! Helemaal nu Marie Kondo helemaal hot en happening is zijn bakjes om dingen in te bewaren (jaja, alleen de dingen waar je gelukkig van wordt, haha) een must in ieder gemariekondoot huishouden. Ik vind het dan wel leuk als deze voorraadpotten er een beetje leuk uit zien. Aangezien ik niet altijd precies kan vinden wat ik leuk vind maak ik het graag zelf. Zo ook deze leuke en stoere safari voorraadpotten.

Jij kunt dit thuis ook heel gemakkelijk zelf maken! Lees verder om te zien hoe je deze leuke potjes maakt.

voorraadpot safari zelf maken - benodigdheden

Duurzaam knutselen

De meeste materialen voor dit project heb ik al in huis, ideaal dus. Tegenwoordig eet ik  doorgaans ‘s ochtends mijn muesli waardoor ik de handige bakjes van de Action niet meer nodig heb. Deze gebruik ik dan ook als basis voor de leuke potjes. Een paar speeldieren waar de kids niet meer mee spelen kan ik ook prima gebruiken! Lijm heb ik ook nog liggen, dus het enige wat ik even ga halen is de spuitbus met goudkleurige verfspray van de Action.

voorraadpot safari zelf maken - uitleg

Versier je voorraadpot in safari thema

Het maken van de deksels voor op de potjes kost helemaal niet veel tijd. Het enige nadeel is dat je even moet wachten omdat er wat droogtijd bij komt kijken. Maar ach: in die tijd kun je weer een nieuw project oppakken toch? De eerste stap is het vastlijmen van de beestjes op de deksels. Het is het gemakkelijkst, en vooral het snelste…haha, om hier secondelijm voor te gebruiken. Als de beestjes goed vast zitten spray ik de eerste laag goudkleurige verfspray erop. Als deze droog is komt er nog een laatste laagje overheen. Dan is het een kwestie van wachten tot ook deze laatste laag goed opgedroogd is. En dan is dit project alweer klaar! Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn, haha.

Is het geen plaatje? Ik gebruik de potjes om de scrunchies in op te bergen. Nu kan ik precies zien welke scrunchie waar is en het ziet er nog leuk uit ook nog! Als je de voorste pot met scrunchies ziet begrijp je wel waarom ik voor een safari thema gekozen heb! Wil je deze knutseltip bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande afbeelding voor. Voor meer leuke knutseltips kun je hier eens een kijkje nemen.

Versier een voorraadpot in safari thema - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment