pasen knutselen - banner

Knutselen voor Pasen: leuke DIY-tips

Jaaa….Pasen komt al dichterbij! Ik vind het heerlijk om het huis dan ook in paassferen te brengen. Niet alleen door wat frisse lentebloeiers in huis te halen (hallo tulpen en narcissen!) maar ook door zelf aan de knutsel te gaan. De afgelopen jaren zijn er al heel wat leuke paasknutsels voorbij gekomen op de blog. Ik heb de leukste verzameld voor je, zodat jij ook lekker kunt gaan knutselen voor Pasen!

Knutselen pasen paasei emmer

Een paasei-emmer knutselen voor Pasen

Het zoeken naar paaseieren hoort natuurlijk ook bij Pasen! Maar ja, waar bewaar je die eieren als je ze gevonden hebt? Je kunt ze natuurlijk allemaal opeten… na een paar chocolade-eieren heb ik er echter wel even voldoende gehad. Hoe tof is het als je de eitjes die je gevonden hebt kunt bewaren in een emmer die je zelf versierd hebt? Hoe je deze vrolijke emmers zelf kunt maken lees je in deze blog.

Knutselen pasen paashazen gemakkelijk

Snelle paashazen

Deze vrolijke paashazen heb je zo gemaakt. Met wat houten kralen, vilt en een fineliner als basis ben je zo klaar met knutselen. Benieuwd hoe je deze snelle paashazen kunt knutselen voor Pasen? Check dan even deze  DIY die ik daarover gemaakt heb!

kip paasdecoratie eierdoos maken

Kip ik heb je!

Naast paashazen horen kippen natuurlijk ook bij Pasen. Zij leggen tenslotte de eieren waar we met zijn allen zo heerlijk van kunnen snacken tijdens de Paasdagen. Van de eierdoosjes kun je hele leuke dingen maken. Wat denk je van deze grappige kip? Je kunt hem in de paastak hangen om je huis helemaal in paassfeer te brengen: hoe gemakkelijk je deze kip kunt maken lees je hier.

Knutselen pasen decoratie

Paasdecoratie zelf maken

Deze toffe decoratie is zeker een eyecatcher tijdens Pasen! Op de wachttijd voor het drogen na kost het helemaal niet zoveel tijd om dit project zelf te maken. Dit decoratie ei staat super vrolijk op tafel tijdens de paasbrunch, maar ook ervoor kun je het natuurlijk prima neerzetten om je huis in paassfeer te krijgen! Hoe je deze paasdecoratie zelf kunt knutselen kun je hier lezen.

paasdecoratie maken eierdoos paashaas

Knutsel een paashaas voor Pasen

Een schattige paashaas kan natuurlijk niet ontbreken in je paastak! Met een leeg eierdoosje als basis kun je zelf gemakkelijk hele leuke hangers maken voor in je paastak. Ik heb een paar voorbeelden voor je, zodat je direct aan de slag kunt! Hoe je deze leuke paashaas zelf kunt knutselen kun je lezen in deze blog.

Wil je zelf lekker gaan knutselen voor Pasen en deze blog bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik dan onderstaande afbeelding om deze blog te bewaren op een van je borden.

knutselen pasen - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment