Over mij

Welkom!

food fröbel fun - myrthe

Al enkele jaren ben ik, Myrthe, bezig met het verzamelen van kookboeken, bakken van taarten, het (tevergeefs) volgen van diverse diëten, fröbelen, borrelen en vooral veel leuke dingen doen. Op deze site maak ik je graag deelgenoot van dit alles!

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden en ik ben begonnen met bloggen voor een website die bento-artikelen verkoopt. Bento is een, van origine Japanse, manier van lunchen. Daar bestaat de bentolunch vooral uit rijst, groenten en vlees of vis. Ik maak voor mezelf en mijn vriend een lunchbox met een variatie aan koolhydraten, proteïnen, zuivel, groenten en fruit. Voor de kinderen van mijn vriend maak ik de lunch graag extra vrolijk door gebruik te maken van leuke prikkers en grappige uitsteekvormen. Ik maak slechts eens in de twee weken een lunch voor de meiden, waardoor ik er een extra feest van wil maken!

Met de meiden maken we graag leuke uitstapjes. Tips voor uitjes met kinderen en knutselactiviteiten deel ik dan ook graag met jullie.

Restaurants, foodfestivals, foodmarkten en andere culinaire hotspots bezoek ik graag! Ook dit zal ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Alle zaken waarover ik blog zijn onder te verdelen in drie categorieën: food, fröbel en fun. Dat verklaart gelijk de naam van de website ;-).

Hopelijk hebben jullie net zoveel plezier met het lezen van mijn blogs als ik heb met het schrijven ervan!

Geniet!

 

Deel deze post via