Weekoverzicht lunch week 3 - Donderdag

Weekoverzicht lunch week 3

En dan is ook de tweede schoolweek alweer voorbij gevlogen. Ook deze week maak ik voor iedere dag een gevarieerde lunch. Ik deel deze graag met jullie, en vind het ook leuk als ik jullie lunches kan zien! Geef hieronder in de reacties jouw social media account door en ik ga je daar ook volgen, lijkt me leuk!

Weekoverzicht lunch week 3 - Maandag

 

Maandag

Deze week begin ik met een lekker broodje. Ken je de app TooGoodToGo al? Diverse winkels sluiten zich hierbij aan om verspilling tegen te gaan. Je geeft op dat je een zogenaamde Magic Box gaat halen, betaalt dit van tevoren en je gaat vlak voor sluitingstijd met een tas naar de winkel om wat spullen te ‘redden’. De winkel hoeft zo minder producten weg te gooien en krijgt nog geld voor haar producten ook nog. Jij hebt voor minder geld producten van goede kwaliteit. Ik heb een Magic Box gekocht bij de plaatselijke bakker. Er zit een brood, een taart en een zak broodjes in. Een van die broodjes neem ik vandaag mee als lunch.

Ik neem ook een heerlijke Mac ‘n Cheese-muffin mee. Als je wilt weten hoe je deze maakt, klik dan hier. Een handje druiven en wat blokjes kaas erbij en de lunch is compleet!

Weekoverzicht lunch week 3 - Dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er een Prinsessenlunch mee naar school toe. Een met hazelnootpasta besmeerde boterham steek ik uit met een Lunchpunch in de vorm van een prinses. Deze is bijna even groot als een boterham, waardoor er weinig van het brood ‘verloren gaat’. Snoeptomaatjes snijd ik schuin doormidden en prik ik aan een cocktailprikker. Hierdoor krijg je een hartjeseffect. Koeienkaas met een smaakje zorgt voor een portie zuivel bij de lunch. Iedereen heeft wel een prins(es) in zich toch?

Weekoverzicht lunch week 3 - Woensdag

Woensdag

Vandaag gaan we weer puzzelen! Ik steek een boterham uit met een puzzeluitsteker en leg hem weer in elkaar. Zo ontstaat een leuk effect en ook hier gaat er weinig van de boterham verloren. Met een ribbelmes snijd ik een stuk komkommer in plakjes. Et voilà: een eerste portie groenten is al binnen voor het avondeten! Een kinderBiFi-worstje maakt het plaatje compleet. Smullen maar….

Weekoverzicht lunch week 3 - Donderdag

Donderdag

Ik ga op de Aziatische tour! Nog steeds heb ik niet alle recepten uit het Back on Track-kookboek van Chickslovefood gemaakt. Deze week neem ik dus weer een heerlijk gerecht mee wat ik gemaakt heb naar aanleiding van een recept uit het kookboek. Dit keer een Aziatische couscoussalade. Ik maak hem van volkoren couscous, sojabonen, komkommer, wakamé, gebakken zalm en sojasaus. Superlekker en echt zo klaar! Een paar druiven neem ik mee als tienuurtje. Als vieruurtje pak ik nog een paar snoeptomaatjes: genieten hoor!

Weekoverzicht lunch week 3 - Vrijdag

Vrijdag

Deze week sluit ik af met een lieve lunch. De bietenwraps van No Fairytales zorgen al snel voor een mooi plaatje. Ik rol ze op met wat kaas en bind ze bij elkaar met siliconen wrapbinders. Aan hartjesprikkers prik ik een paar snoeptomaatjes. Zo lekker en zo gemakkelijk! De cheesedippers blijven een van de favoriete lunchsnacks hier. Deze verliefde kaassnack past perfect bij een roze hartjeslunch als deze…. Dat moet toch wel heerlijk smaken!

Wil je iedere maand een korte update ontvangen van mijn blog? Schrijf je dan via het onderstaande formulier in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
 

Deel deze post via

Leave a Comment