Weekoverzicht lunch week 2 - donderdag

Weekoverzicht lunch week 2

Hoewel het nieuwe jaar al een paar weken oud is komt nu pas mijn eerste weekoverzicht online. De eerste schoolweek van dit kalenderjaar zit er nu pas op dus de eerste lunches zijn nu pas gemaakt, haha. Heerlijk om weer lekker in de keuken te staan om leuke lunchboxen te maken. Ik houd ervan! Deze week ben ik ook begonnen met een nieuwe look voor mijn Facebook- en Instagram-pagina. Neem eens een kijkje en laat me weten wat je er van vindt! Nadeel voor jullie is wel dat je nu via Social Media niet meer iedere dag ziet wat voor een lunches er gemaakt worden. Het voordeel is dan dat het weekoverzicht een grotere verrassing is! Lees snel verder om te zien wat voor een lunches ik deze week gemaakt heb…

Weekoverzicht lunch week 2 - maandag

Maandag

Vandaag gaat er een vrolijke lunch mee naar school toe. Weer beginnen met school na de kerstvakantie is weer even wennen. De oudste zit in de vlinderklas op school, dus een vlinderlunchbox past hier goed bij. Allereerst besmeer ik een boterham met leverpastei. Deze steek ik uit met een vlinderuitsteker. Een snackkomkommer met een oogjesprikker vormt het lijfje van deze vlinder. Ziet er gelijk al vrolijk uit toch? Een paar snoeptomaatjes leuk ik op met bentoringen met een vlinder erop. De oudste heeft in de vakantie al heel subtiel laten vallen dat ze graag een keer een BiFi-worstje mee naar school wil nemen. Bij de Albert Heijn verkopen ze nu een soort BiFi-worstjes in een kleinere variant en met een vrolijke verpakking. Ik kon haar dus op haar wenken bedienen, haha.

Weekoverzicht lunch week 2 - dinsdag

Dinsdag

De Yumbox komt na twee weken ook weer eens uit de kast. Ik neem een lekkere healthy lunch mee naar het werk toe. Ik begin vandaag met een paar mandarijnen. Wat extra vitaminen na de vakantie zijn wel welkom, haha. Ik maak een salade van courgette, tomaat en kikkererwten. Met een beetje balsamico-azijn, peper, zout en wat geroosterde pijnboompitten maak ik de salade af. Heerlijk genieten in de lunchpauze! Door de kikkererwten vult het goed, bovendien zitten daar veel eiwitten in. Een goede start van het nieuwe jaar dus!

Weekoverzicht lunch week 2 - woensdag

Woensdag

Jeuj! Het Back on Track-boek van Chickslovefood is binnen! Een boek boordevol skinny gerechten. Ideaal om de kerstkilo’s vaarwel te zeggen. Ik maak een skinny vegetarische quiche lorraine. Een bodem van havermout en een vulling van ei, prei, cottage cheese en zongedroogde tomaatjes zorgen er samen voor dat de quiche goed vult. Het is niet alleen een superlekkere lunch, hij vult ook nog eens goed. Hier kan ik tot het avondeten op vooruit! Hierom heb ik als snack ook voldoende aan een paar plakjes snackkomkommer. Een plakje appelmoescake uit het kookboek van Chickslovefood maakt de bentobox compleet: een heerlijk tienuurtje!

Weekoverzicht lunch week 2 - donderdag

Donderdag

Vandaag gaat er weer een vrolijke lunch mee naar school toe. Emoticons doen het altijd goed en spreken flink tot de verbeelding. Hierom steek ik uit een boterham twee smileys. Één ronde en één in de vorm van een bloem. Bij een handje snoeptomaatjes steek ik een paar bentoringen met emoticons erop. De kleine koeienkaasjes zien er zo vrolijk uit dat ze prima binnen dit thema passen. Als dit geen feestje is weet ik het ook niet meer!

Weekoverzicht lunch week 2 - vrijdag

Vrijdag

En dan is de eerste schoolweek alweer ten einde! Deze laatste dag neem ik weer een lekker gerecht mee wat ik gemaakt heb naar aanleiding van het Back on Track-kookboek. Eiwraps met homemade skinny kip-kerriesalade. Superlekker en zo gemaakt, een echte aanrader! Als fruit steek ik blauwe bessen in frambozen. Dit blijft echt een te lekkere snack. Lekker zoet en de blauwe bessen zorgen voor een heerlijke bite. Een snackkomkommer in vieren gesneden en een paar kaasblokjes maken de bentobox compleet!

Hoe is jouw eerste week bevallen? Heb je nog goede voornemens gemaakt en lukt het om jezelf daaraan te houden?

Deel deze post via

Leave a Comment