Weekoverzicht lunch week 38 - maandag

Weekoverzicht lunch week 38

Een nieuwe week dus nieuwe lunches! Deze week neem ik weer iedere dag een lekkere en gevarieerde lunch mee naar het werk, lees je mee?

Weekoverzicht lunch week 38 - maandag

Maandag

Vandaag beleg ik wortelwraps van No Fairytales met vegetarische salami. Door de wraps krijg ik al wat groenten binnen! Ik maak spiesjes van rode en blauwe bessen. Een gemakkelijke manier om het fruit er aantrekkelijker uit te laten zien. Daarnaast neem ik weer cactusvijgen mee. Bij het opensnijden zie ik dat ze rood zijn deze keer! Ze smaken ook nog eens een stuk zoeter dan de vorige keer, heerlijk. In het treatvakje van de Yumbox stop ik wat zoute amandelen.

Weekoverzicht lunch week 38 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag neem ik tortillataartjes mee! Hiervoor gebruik ik wederom de wortelwraps van No Fairytales. Hoe je deze precies maakt zie je binnenkort in de rubriek Handige Hapjes. Ik snijd een Babybell-kaasje door zodat hij in het treatvakje van mijn Yumbox past. Wat zwarte olijven, rode bessen en komkommer maken de lunch compleet!

Weekoverzicht lunch week 38 - woensdag

Woensdag

De leftovers van het diner kunnen prima mee in de lunchbox! Vandaag eet ik dan ook gegrilde groenten met kebabkruiden als lunch. Ik doe de groenten op een pitabroodje: heerlijk! Als fruit neem ik wat blauwe bessen en een kiwi mee. Door de kiwi steeds schuin in te snijden creëer ik gemakkelijk een leuk effect. Dit ziet er toch net wat leuker uit dan een recht doorgesneden kiwi…

Weekoverzicht lunch week 38 - donderdag

Donderdag

Woensdag las ik een bakdag in: binnekort meer recepten op de blog dus! Hierdoor neem ik vandaag al de courgettekoekjes mee die snel online komen. Daarnaast beleg ik een speltbroodje met vegetarische salami. Als fruit neem ik bramen mee. Ik snack vandaag met een cheesestring en zoute amandelen.

Weekoverzicht lunch week 38 - vrijdag

Vrijdag

Weer een leftover lunch vandaag. Doordat ik veel verschillende dingen gebakken heb deze week, en de diepvries vol zit waardoor ik niet meer in kan vriezen, neem ik vandaag wat ‘baksels’ van deze week mee naar mijn werk. Als tienuurtje eet ik wat Griekse yoghurt met bramen en granola. Ik heb deze keer granola met speculaaskruiden…heerlijk! Daarnaast neem ik een tortillataartje, banaan-eicakeje en een courgettekoekje mee.

Een heerlijke afsluiting van de week!

Deel deze post via

Leave a Comment