Weekoverzicht lunch week 36 - Maandag

Weekoverzicht lunch week 36

Het blijft leuk om te doen, een feestje van mijn eigen lunch maken! Bovendien kost het helemaal niet zoveel extra tijd, maar het lijkt wel lekkerder te smaken, hihi.

Weekoverzicht lunch week 36 - Maandag

Maandag

Vandaag eet ik heerlijke broodsushi gevuld met vegetarische leverpastei. Eerst rol ik twee sneden brood plat met een deegroller. Als dit gedaan is besmeer ik het brood met de leverpastei. Hierna rol ik het op. Ik doe er een siliconen elastiek omheen om het brood bij elkaar te houden. Nadat ik het door heb gesneden zodat het ook in de Yumbox past stop ik het in de lunchbox. Om tien uur eet ik wat fruit: een handje blauwe bessen en wat witte druiven. Een paar dadels met roomkaas, over van de borrelsnacks van het weekend, vormen samen met een paar tomaatjes mijn vieruurtje.

Weekoverzicht lunch week 36 - Dinsdag

Dinsdag

Ken je die mop van het konijn wat worteltjestaart gaat halen bij de bakker en deze heeft het steeds niet? Zo heb ik me lang gevoeld met lavendelkaas. Ooit een keer geproefd en een stukje mee naar huis genomen. Erna jaren op zoek geweest naar een verkooppunt voor deze kaas. Een paar maanden terug was ik in de Markthallen in Rotterdam en liep ik prompt tegen een kraampje met die kaas aan. Helemaal gelukkig, totdat de kaas op was natuurlijk. Dit weekend tijdens het doen van de boodschappen loop ik door de Plus en wat ligt er op de kaasafdeling? Juist: lavendelkaas! Ik kan mijn geluk niet op, haha. Deze overheerlijke verwenkaas neem ik vandaag dan ook met veel plezier mee naar mijn werk. Een paar gedroogde perziken doen het altijd goed als tussendoortje. Evenals de Cheesestrings. Zelfs fröbelen met kaas vind ik heerlijk om te doen, hihi. Een paar sojabonen en gefrituurde maïs maken mijn lunchbox weer compleet.

IMG_7449Weekoverzicht lunch week 36 - Woensdag

Woensdag

Vandaag heb ik even geen zin in gewoon brood. Ik neem roggebrood mee naar het werk. Op de een of andere manier is dat een broodsoort die ik alleen in de koudere maanden eet. Geen idee waarom, het smaakt me dan net iets beter. Als snack neem ik een pizzaroll mee. Het recept hier voor, zo gemakkelijk, deel ik snel op mijn blog! Een paar gebrande pecannoten en stukjes meloen eet ik om tien uur. Om vier uur snack ik lekker wat komkommer met kaasblokjes weg: een feestje hoor!

Weekoverzicht lunch week 36 - donderdag

Donderdag

Vandaag heb ik helemaal geen zin in brood. Terwijl ik boodschappen doe valt mijn oog op een bakje sushi. Ik ben direct verkocht! Sushi for lunch dus, haha. Gewoon omdat het kan! Om tien uur eet ik een vegan raw bar met cacao en gojibessen: heerlijk! Ook pik ik een paar stukjes meloen mee. ‘s Middags snoep ik nog een paar tomaatjes en geniet ik nog na van de heerlijke sushi.

Weekoverzicht lunch week 36 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag weer een kidslunch om te delen. Als fruit krijgt de oudste een paar druiven mee. Ik leuk ze op met wat prinsessenprikkers. Als lunch gaat er een boterham mee in de vorm van een hondenhok. Deze maak ik heel gemakkelijk door een boterham te besmeren met jam en de uitsteker erin te drukken. Droge crackers schijnen echt superlekker te zijn als lunch, aldus de oudste. Deze krijgt ze dan ook geregeld mee naar school. Snackkomkommers met prikkertjes en tomaatjes in een leuk bakje zorgen ervoor dat de eerste groenten van vandaag binnen zijn. In het konijnenbakje zitten een paar rozijnen: deze verrassing kan ze wel waarderen!

Nu maar eens na gaan denken wat ik volgende week meeneem als lunch…

Deel deze post via

Leave a Comment