Weekoverzicht lunch week 37 - donderdag

Weekoverzicht lunch week 37

Ook deze week heb ik iedere dag weer een leuke en lekkere Yumbox lunch gemaakt. De foto’s heb ik in de loop van de week al op Instagram geplaatst. Deze wil ik jullie natuurlijk niet onthouden!

Weekoverzicht lunch week 37 - maandag

Maandag

Vandaag neem ik vooral heel veel surimi mee in mijn Yumbox! Ik besmeer een volkorenboterham met surimisalade en neem als snack ook nog twee surimisticks mee. Het groentenvakje van mijn lunchbox vul ik met cherrytomaten. Ik vind ze altijd zo heerlijk zoet! Daarnaast neem ik ook nog wat witte druiven en blauwe bessen mee. Genieten hoor!

Weekoverzicht lunch week 37 - dinsdag

Dinsdag

‘Hello, is it mie you’re looking for?’…. Zoek dan niet verder! In deze bento zit een portie miehoen, gebakken zalm met sojasaus, broccoli en paksoi. Een heerlijke Aziatische combi! Hier strooi ik nog wat gebakken uitjes over om het geheel af te maken, love it! Een takje rode bessen zorgt voor wat meer kleur in de Yumbox. Bovendien vind ik deze altijd zo lekker fris smaken.

Weekoverzicht lunch week 37 - woensdag

Woensdag

Vandaag beleg ik mijn brood met kaas en babyspinazie. Alleen kaas is ook maar zo saai toch, hihi. Ik neem als fruit iets mee wat ik nog nooit gegeten heb: cactusvijg. Het blijkt een heerlijk zoete vrucht die ik uitlepel als een kiwi. Echt een aanrader! Daarnaast neem ik een raw bar met hennep en banaan mee om te snacken. Een paar geroosterde en gezouten amandelen in het treatvakje van de Yumbox maken mijn lunch compleet!

Weekoverzicht lunch week 37 - donderdag

Donderdag

Vandaag probeer ik weer iets nieuws uit: wortelwraps. Bij de Albert Heijn verkopen ze vrolijk gekleurde wraps van het merk No Fairytales. Er is een variant met biet en één met wortel. Ik ben niet zo van de bieten, dus ik neem de wortelwraps mee. Deze beleg ik met gerookte zalm en babyspinazie. Verder neem ik vooral veel groenten en fruit mee. Ik vind het leuk om er een kleurrijke bento van te maken! Rode en blauwe bessen eet ik als tienuurtje. De minipuntpaprika, tomaatjes en olijven snack ik om vier uur. Lekker!

Weekoverzicht lunch week 37 - vrijdag

Vrijdag

De oudste heeft op school een hoedenthema. Ik heb geen hoedenuitstekers en besluit dat een kroon natuurlijk gewoon een soort prinsessenhoed is, hihi. Ik besmeer een boterham met appelstroop en steek deze uit met de LunchPunch. Oranje minipuntpaprika snijd ik in stukjes. Hier steek ik prikkers in met diverse beroepenhoeden: van koksmuts tot matrozenpet! In een siliconenvorm stop ik een ei waar ik een prikker van een muts in steek. Als tienuurtje krijgt ze rode en blauwe bessen mee naar school. Deze heb ik opgeleukt met prinsessen-bentoringen en een kroontjessteker. Een plaatje toch?

Hoe zag jou lunch er uit afgelopen week? Vind je het ook leuk om er een gevarieerd feestje van te maken?

Deel deze post via

Leave a Comment