gemakkelijke taart thema verjaardag snel banner

Lekkere en gemakkelijke taarten voor ieder feest!

Bij een verjaardag hoort taart! Lekker een stukje snoepen bij de koffie, en als er nog een beetje over is smaakt hij ook prima bij het ontbijt op de day after…haha. Omdat je voor een verjaardag vaak al lang genoeg in de keuken staat om alle hapjes te maken heb je daar voor de taart vaak niet zo bijster veel zin meer in. Ik deel een paar van mijn taarten die altijd lukken en waarvoor je geen uren in de keuken hoeft te staan. Dat wil je toch ook? Elk feest is compleet met deze lekkere en gemakkelijke taarten… lees snel verder!

red velvet pinata verjaardagstaart - resultaat

Pinatataart

Een taart met een verrassing in het midden, hoe leuk is dat? Deze taart ziet er van de buitenkant al super feestelijk uit, als je hem open snijdt komt er nog een heerlijke verrassing uitgevallen. Moeilijk om te maken? Nee hoor; in no time staat deze taart bij jou op tafel. Heb jij tenminste tijd om de slingers vast op te hangen!

Zeemeerminnen taart

Zeemeerminnentaart

De kids kiezen hier voor iedere verjaardag een thema uit. Er is al van alles voorbij gekomen, zo ook het zeemeerminnenthema. Met macarons met een snoepparel erin heb ik een oester uitgebeeld. En wat denk je van de plastic schelpjes gevuld met snoep? Herken je ze nog van vroeger? Na het bakken van een basic taart is het decoreren vrij snel gebeurd. Ideaal als je nog wat hapjes wil maken!

unicorn taart zijkant

Unicorn taart

Tja, als het gaat om themafeesten dan kan een unicorntaart natuurlijk niet ontbreken. Ik vind het echt een te leuk thema. Lekkere zoete kleurtjes, regenbogen en vooral heel veel eenhoorns. Mij maak je er wel blij mee. Met de nodige props erbij maak je zelf razendsnel deze unicorn taart. Ik weet zeker dat de kids het geweldig vinden en hier enorm van zullen smullen!

gezonde slanke proteïnerijke taart

Gezondere proteïnerijke taart

Heb je niet zoveel zin om op een feestje allemaal geraffineerde suikers naar binnen te werken? Denk dan eens aan deze eyecatcher! Echt een plaatje om naar te kijken en zoooo lekker! Nu kun je mij sowieso wakker maken voor blauwe bessen en rood fruit, dus alleen van de topping word ik al hartstikke blij! Klik op de foto om te zien hoe je deze taart zelf kunt maken.

donutwall diy easy action pegboard resultaat

Donutwall

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om te gaan bakken, dan is de donutwall de perfect oplossing voor jou! Ruim voor het feest begint kun je vast aan de knutsel en op de dag zelf hoef je er alleen nog maar donuts aan te hangen. Hoppaaaa… klaar is Kees! Naast dat het jou veel tijd scheelt in de keuken is het natuurlijk ook gewoon een prachtig plaatje om te zien! Een heuse eyecathcer op de candy table. En jij hoeft niet de hele dag in de weer te zijn met bordjes met stukjes taart: de gasten kunnen gewoon zelf een donut (of twee, hihi) pakken als ze daar zin in hebben.

Weet jij al welke taart je gaat maken? Ik ga dit jaar voor de gezondere taart met rode vruchten denk ik… of zal ik toch voor de pinatataart gaan? Hmmm….

Deel deze post via

Leave a Comment