weekoverzicht lunch week 21 banner

Weekoverzicht lunch week 21

Wat een weekje weer…temperaturen van bijna 30 graden, en dat ook nog op een dag dat we niet hoeven te werken. Hoe ideaal is dat! Haha… Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niet gegeten hoeft te worden. En dan kunnen we er net zo goed een feestje van maken toch? Ik probeer van iedere maaltijd een klein feestje te maken, dus ook van de lunch thuis. Lees je mee?

weekoverzicht lunch week 21 maandag

Maandag

Deze week begin ik met een heerlijke omeletwrap. Deze is gemakkelijk en snel te maken door een ei op te kloppen met twee eiwitten, een beetje peper en zout en wat bieslook. Hier bak ik een dunne omelet van. Deze leg ik op een bord en beleg ik met wat kipfiletreepjes, komkommer en tomaatjes. Even oprollen en klaar is je lunch! Superlekker en er zitten behoorlijk wat eiwitten in…

weekoverzicht lunch week 21 dinsdag

Dinsdag

Vandaag lunch ik lekker simpel: vanmiddag ga ik boodschappen doen dus nu nog even roeien met de riemen die we hebben… Lichtgewicht crackers vind ik altijd een goed idee. Ik eet er vier vandaag, twee met kalkoenfilet, eentje met 30+ kaas en, vooral voor de lekker, nog eentje erbij met pindakaas. Tja, daar blijf ik toch een beetje een zwak voor houden hoor, haha.

weekoverzicht lunch week 21 woensdag

Woensdag

De dames van Chickslovefood hebben een nieuw kookboek uitgebracht, en wat voor een boek! Boordevol lekkere gerechten die je ook in kunt vriezen: mocht er iets overblijven dan, haha. Gisterenavond hebben we een quiche gegeten met een havermoutbodem en een vulling van ei, paprika, cottagecheese en zongedroogde tomaat. Lekker gezond, boordevol eiwitten en doordat het een leftoverlunch is hoef ik er niet lang voor in de keuken te staan. Even opwarmen en klaar is het! En lekker dat het is, aanradertje hoor!

weekoverzicht lunch bento week 21 donderdag

Donderdag

Tja, dat ziet er vreemd uit zo…een zak broodjes…. Vandaag hebben we een lekker dagje uit gehad met zijn vieren! Heerlijk genieten van de zon in Speelland Beekse Bergen. Vanaf vandaag zijn ze weer open, dus we hebben gelijk een plekje gereserveerd. De kids kunnen hier lekker spelen, terwijl wij genieten van de zon. Wat wil je nog meer? En op zo’n dag gaat er natuurlijk een zak met broodjes mee naar het park. Belegd met kipfilet, kaas en smeerkaas vandaag. Voor mij echt de perfecte pretparklunch, hihi.

Vrijdag ben ik een beetje vergeten te lunchen, oeps! Geen lessen vandaag dus dan is mijn schema sowieso al een beetje in de war. Verder gewoon rustig doorgewerkt en ‘s avonds er achter gekomen dat ik al even niets meer gegeten had. Tja, kan gebeuren!

Komende week ga ik zowaar een dag op school werken. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit om weer even in het gebouw te zijn. Bovendien mag ik dan natuurlijk ook een leuke lunchbox mee naar het werk nemen, haha. Dat gaat sowieso de Boho Tiffin worden, dat is altijd zo’n plaatje om mee te nemen… Daarnaast ben ik aankomende week ook jarig. Houd mijn sociale in de gaten voor leuke winacties, wie weet val jij ook in de prijzen!

Deel deze post via

Leave a Comment