5 best gelezen blogs

De 5 meest gelezen blogs van 2019

We zijn inmiddels een week bezig in het jaar 2020. De jaarwisseling en alle andere feestdagen zijn achter de rug en de eerste werkdagen zitten er alweer op. Eerlijk is eerlijk…ik vond het ook wel weer mooi geweest met alle feestdagen hoor. Op 2 januari de kerstboom afgetuigd en alle versiering weer naar boven gebracht om weer wat meer ruimte te creëren thuis. Dat zorgt dan tegelijk ook voor meer rust in mijn hoofd en dat vind ik ook wel prettig na alle drukke dagen. Maar goed, ik vind het begin van het jaar ook een mooi moment om even terug te kijken op het vorige jaar. 2019 was het eerste volledige jaar dat ik geblogd heb. Ik ben dan ook eens de statistieken ingedoken om te kijken welke blogs het vaakst gelezen zijn het afgelopen jaar en ik heb er een top 5 van gemaakt, wie weet zit jouw favoriete blog er ook wel tussen!

Kerstdiner op school - pretty pinguin

1. 7 Tips voor het kerstdiner op school zonder stress

De blog die veruit het vaakst gelezen is gaat over het kerstdiner op school. Ik geef hierin 7 tips om het kerstdiner op school zonder stress door te komen. Een aantal van jullie ziet er kennelijk wel een beetje tegenop. De hapjes die ik omschrijf in deze blog zijn natuurlijk ook leuk om in de aanloop naar kerst op tafel te zetten!

wijn erger je niet spel

2. Maak je eigen Wijn-erger-je-niet-spel

Vorige zomer maakte ik dit spel voor thuis en dit wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Een soort mens erger je niet, maar dan voor grote mensen…haha. Met een paar simpele benodigdheden als een tafelkleed en wat stukken gekleurd stof kun je zelf gemakkelijk een heel cool spel maken wat superleuk is om te spelen met een gezellige club vrienden!

Handige hapjes pizzarolls eindresultaat

3. Handige hapjes: Pizzarolls

De handige hapjes doen het erg goed. Pizzarolls zijn gemakkelijk om te maken, staan snel op tafel en zijn super lekker! Je kunt ze meegeven in de lunchbox, op tafel zetten op een feestje of gewoon zo uit het vuistje eten. Gevuld met wat jij maar lekker vind kun je er altijd iets lekkers van maken!

Zeemeerminnen taart

4. Maak van een verjaardagsfeest thuis een heus zeemeerminnenfeestje

Feestjes zijn altijd gezellig! Ik vind het heerlijk om thuis lekker uit te pakken als de kids jarig zijn. Ieder jaar mogen ze hun eigen thema kiezen. De oudste heeft een zeemeerminnenfeestje gegeven. Met een paar aanpassingen kun je van ieder hapje een heus zeemeerminhapje maken. Wil jij ook zo’n tof feestje geven? Lees mijn blog dan eens en kijk of je wat tips kunt gebruiken.

safari potje diy resultaat gemakkelijk

5. DIY Stoere safari voorraadpotten

De DIY’s zijn ook weer goed gelezen afgelopen jaar. Ik heb veel verschillende knutselprojecten met jullie gedeeld. De zelfgemaakte safari voorraadpotten zijn veel gemaakt afgelopen jaar. Superleuk om te zien hoe jullie resultaten zijn geworden! Blijf dit alsjeblieft vooral delen! Het is zo leuk om te zien hoe jullie toch een beetje inspiratie van mij hebben gekregen, hihi.

Ook volgend jaar blijf ik natuurlijk blogs schrijven. Ik ben wel benieuwd naar wat jullie graag willen lezen. Welk recept of welke DIY zie jij graag voorbij komen dit jaar? Waar heb jij tips voor nodig? Laat het hieronder achter in de comments of laat het op Facebook of Instagram even weten. Wie weet ga ik met jouw vraag wel aan de slag in 2020! Voor nu natuurlijk eerst een geweldig nieuwjaar: de allerbeste wensen!

Deel deze post via

Leave a Comment