weekoverzicht lunch week 36 bento inspiratie

Weekoverzicht lunch week 36

Het maken van de lunches went snel, haha. Ook deze tweede schoolweek heb ik weer mijn best gedaan om een paar leuke lunches samen te stellen. Dus heb je inspiratie nodig voor het maken van bento lunches? Lees dan snel verder! Voor meer info kun je natuurlijk ook mijn e-magazine raadplegen. Op deze pagina kun je lezen hoe je hem kunt downloaden.

weekoverzicht lunch week 36 - maandag

Maandag

In het weekend eten we niet altijd even gezond. Een pannenkoek op zijn tijd moet dan kunnen vind ik. Dit keer heb ik als ontbijt pannenkoeken gevuld met nutella en banaan gemaakt. Echt te lekker! Om de overgebleven pannenkoeken weg te gooien vind ik ook zo zonde. Hierom neem ik ze mee als lunch. Gevuld met ham en kaas, of kipfilet en sla is het een heerlijke, goed vullende lunch. Weer eens wat anders dan een boterham! Een paar handjes blauwe bessen, boordevol anti-oxidanten, zorgen voor wat extra vitamines. En de koeienkaasjes? Tja, die zijn gewoon lekker…haha.

weekoverzicht lunch week 36 - dinsdag

Dinsdag

Wat is het warm hè? Ik kan er wel van genieten. Heerlijk met het dak open naar het werk rijden, en na het werken uiteraard weer terug om dan met mijn laptop of e-reader heerlijk in de zon te gaan zitten. Ik houd ervan. Koken met dit weer is echter weer een ander verhaal. Daar heb ik dus echt geen zin in, haha. Vandaar dat ik gisteren een pastasalade gemaakt heb. Lekker met wat gepaneerde kipreepjes erdoor. Ik heb bewust wat extra gemaakt, zodat ik vandaag nog een portie mee kan nemen voor de lunch. Lekker heur… Wat rode bessen en tomaatjes zorgen ervoor dat ik tijdens iedere pauze wat te snoepen heb.

weekoverzicht lunch week 36 - woensdag

Woensdag

Vorige week maakte ik een I K lunch voor de oudste. Dit waren namelijk de letters die ze op school geleerd had. Toen ik vroeg wat ze dit keer op haar brood wilde kreeg ik als antwoord dat het niet zoveel uitmaakt, als het maar een B lunch zou worden. U vraagt, wij draaien! Een boterham met jam waar de B uit is gehaald valt natuurlijk al op. Daarnaast krijgt ze BiFi-worstjes mee naar school. In het blauwe vormpje zit een Beren eitje. En op de Banaan schrijf ik met een cocktailprikker de B van banaan. Een broodtrommelkaartje maakt de lunch compleet.

weekoverzicht lunch week 36 - donderdag

Donderdag

Vandaag gaat de Boho Tiffin weer eens mee naar het werk. Alleen al voor de looks neem ik deze lunchbox graag mee naar het werk. Wat een plaatje is het toch. Ik maak een eiwrap en vul deze met homemade kipkerriesalade. Deze maak ik door eerst kipfiletblokjes te bakken. Deze laat ik afkoelen en die roer ik door wat Griekse Yoghurt met kerriepoeder, peper, zout en bieslook. Superlekker en heel gemakkelijk om te maken. Bovendien zitten hier geen onnodige suikers en conserveringsmiddelen in, ideaal! Naast de wrap neem ik wat wortels en snoeppaprika mee naar het werk. Als fruit neem ik een mix van bramen, rode bessen, blauwe bessen, frambozen en aardbeien mee….genieten dit!

weekoverzicht lunch week 36 - vrijdag

Vrijdag

Tja, poepies…hier thuis zijn ze er helemaal gek op! Op de emoticons dan hè. Ik maakte eerder al de poeptraktatie voor de jongste. Nu maak ik een lunch waar emoticons, en ook de poep-emoticons, een rol spelen. Ik besmeer een boterham met hazelnootpasta (al is het alleen maar om de kleur, haha). Deze steek ik uit met een uitsteker in de vorm van een poepie. Om een paar wortels schuif ik een ring met een smiley. De mini-koeienkaasjes leuk ik op met een smileyprikker. Dit ziet er toch gewoon supervrolijk uit? En poep mee als lunch, dat is toch te leuk om de juf mee voor de gek te houden ;-)…

Heb jij deze week de laatste vakantieweek gehad of ben je al begonnen? Als vandaag de laatste vakantiedag is en je hebt wat lunchinspiratie nodig, kijk dan eens op mijn blog met tips voor leuke lunches! Fijne zondag nog…

Deel deze post via

Leave a Comment