gratis giveaway e-magazine lunch vakantie back 2 school

Gratis giveaway: Food Fröbel Fun Back 2 School e-magazine

Whoopwhoop! Ik heb supertof nieuws…de afgelopen weken heb ik niet alleen maar vakantie gevierd, ik ben ook druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. En niet alleen voor mijn leerlingen: ook voor jullie heb ik iets supertofs voorbereid. Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je gelijk het Food Fröbel Fun Back 2 School e-magazine cadeau! Dat is toch een mooie bijkomstigheid? Je krijgt een maandelijkse korte update over de site en daarnaast nog een supertof magazine boordevol inspiratie voor het nieuwe schooljaar.

back 2 school e magazine lunch

In het magazine vind je inspiratie voor leuke lunchboxen, diverse tips en zelfs een paar heuse lunchbriefjes! Ik ben er helemaal blij mee! Ik hoop dat jij het ook leuk vind om te lezen. Wie weet volgen er nog meer toffe e-magazines de komende tijd…Een kersteditie zou bijvoorbeeld al heel tof zijn…

Het eerste exemplaar, de Back 2 School editie is nu dus gemakkelijk te downloaden. Via onderstaand formulier schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct een mail met meer info! Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Check dan even je mail! Je hebt de downloadlink dan reeds ontvangen kunt al heerlijk aan de slag.

Veel plezier ermee!

Inschrijving nieuwsbrief

* indicates required



Deel deze post via

Leave a Comment