Weekoverzicht lunch week 7 - donderdag

Weekoverzicht lunch week 7

Jeuj, de dagen beginnen weer te lengen… Bovendien is het weer deze week echt heerlijk. Een goede reden om alvast voorzichtig een paar voorjaarslunches mee te geven. Daarnaast is het natuurlijk ook Valentijnsdag geweest… Kortom: lees snel verder voor de leuke lunches van deze week!

Weekoverzicht lunch week 7 - maandag

Maandag

We beginnen de week heel gemakkelijk. Er gaat vandaag een sterrenlunch mee naar school toe. Ik besmeer een boterham met chocoladepasta en druk er met een uitsteker een paar sterren in. Ik druk niet helemaal door. De vorm is wel goed zichtbaar, ook al haal je de sterren er niet uit. In een paar plakken komkommer steek ik sterrenprikkers. Easypeasy en het ziet er gelijk leuk uit! Over easypeasy gesproken: uit een Babybel-kaasje steek ik een ster. Ook hiermee creëer ik gemakkelijk een leuk effect: een feestje in de broodtrommel!

Weekoverzicht lunch week 7 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag neem ik de Yumbox weer mee naar het werk. Een wortelwrap van No Fairytales vul ik met geraspte wortel en vegetarische knakworst. Een erg lekkere combinatie, en het ziet er zo lekker feestelijk uit! Een handjevol noten en gedroogd fruit is altijd lekker. Het vult goed en is niet super ongezond, haha. Als fruit neem ik een paar druiven mee. Een handjevol goudbessen gaat ook mee in de Yumbox vandaag. Lekker zoet! De halve plakken komkommer leg ik om en om in het grote vak van de bentobox waardoor het er net wat vrolijker uitziet. Is het geen kleurrijk geheel zo? Ik houd ervan!

Weekoverzicht lunch week 7 - woensdag

Woensdag

Het weer voorspelt voorzichtig lenteweer! Dan komen de lentekriebels echt bij me op hoor, haha. Ik besluit gelijk om een lentelunch te maken…kan best toch? Ik besmeer een boterham met leverpastei en steek uit de bovenste boterham een bloem. De stempel van de uitsteker druk ik voorzichtig in de leverpastei zodat de print hierin staat. Een paar blokjes kaas leuk ik op met een haanprikker en een koeienprikker. Tussen de tomaatjes is een schaapje gekropen…heerlijk voorjaar! Ik heb er zin in!

Weekoverzicht lunch week 7 - donderdag

Donderdag

Het is 14 februari…Valentijnsdag! De dag om je (stille) liefde te verrassen. Geheel tegen mijn principes in (ik heb niet zoveel met Valentijnsdag) begin ik de dag met een Valentijnsontbijt, geef ik een Valentijnslunch mee en dineren we zelfs in Valentijnsstijl met zijn vieren…Gewoon omdat de kids dat zo leuk vinden, haha. De lunch is dus ook geheel in Valentijnsthema.

Vandaag rol ik weer een paar wortelwraps op. Dit keer met een vulling van rucola, kaas en gerookte kipfilet. Een paar roze wrapbinders maken er al een liever plaatje van. Om vegetarische knakworsten schuif ik bentoringen met een mondje erop. Met een paar oogjesprikkers in de knakworst worden het lieve gezichtjes. De druiven rijg ik aan hartjesprikkers: liefde gaat immers door de maag toch?

Wil je een paar tips voor leuke Valentijnslunches? Klik dan hier. Je kunt een lieve lunch natuurlijk iedere dag van het jaar meegeven! Als je nog een last minute cadeautip zoekt (je kunt er ook prima een Valentijnsweekend van maken toch?) check dan mijn artikel over low budget cadeaus met een gratis printable: succes verzekerd!

Weekoverzicht lunch week 7 - vrijdag

Vrijdag

Het lentethema is me zo goed bevallen dat de lentekriebels ook vandaag weer terugkomen in de lunchbox. Ik beleg een boterham met snijworst en snijd een plakje in twee stukken. Deze leg ik op de boterham en ik steek er een smilleyprikker in: het is toch net een lieveheersbeestje zo, haha. Een koe vind ik op zichzelf al lente genoeg: de cheesedippers gaan zo de lunchbox in! Ik steek tussen het gemengde fruit een paar bentoringen met een vlinder erop: lentekriebels alom!

Volgende week weer een week vol leuke lunches. En bij jullie? Ook leuke lunches op de planning of hebben de kids al voorjaarsvakantie?

Deel deze post via

Leave a Comment