datekaartjes valentijnsdag

3 Tips voor leuke low budget Valentijns cadeaus voor hem en haar + winactie!

Let op: de winactie is gesloten, de winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.

Nog iets minder dan een week en dan is het alweer Valentijnsdag. Een Amerikaans feestje wat is overgewaaid naar Nederland. Niet per definitie mijn ding, wel een leuke gelegenheid om wat cadeautips te delen. Eerder deelde ik al een paar tips voor lunchboxen voor Valentijnsdag met jullie. Superleuk om de kids of partner mee te verrassen. Deze tips kun je hier lezen.

Ik vind het leuk om vriendlief te verrassen met een kleinigheidje. Een leuk, persoonlijk cadeautje dat niet persé bakken met geld kost…haha. Dit doe ik overigens het hele jaar door, niet alleen op Valentijnsdag. Ik deel een paar van mijn low budget tips met je en eindig met een gratis printable en….een winactie!

snoephart valentijnsdag

Herinneringenpot

Een cadeau wat het altijd goed doet, voor zowel hem als haar, is een herinneringenpot. Een wat? Een pot waar je herinneringen in kunt bewaren. Je maakt het heel simpel van een lege glazen pot met deksel. Dit kan een lege appelmoespot zijn, een weckpot volstaat ook prima! Het maken van de pot is gewoon te gemakkelijk. Je schrijft met een glasstift een leuke tekst op de pot. Je kunt ook een sticker met tekst op de pot plakken. Ik vind de tekst: ‘Bewaar, herinner, koester’ bijvoorbeeld mooi staan. Pak de lege pot mooi in en geef hem aan de persoon die dit verdient. De bedoeling is dat de ontvanger van de herinneringenpot briefjes met herinneringen, kaartjes van leuke activiteiten, bandjes van festivals, en nog veel meer in de pot doet. Deze herinneringen kun je eens in de zoveel tijd bekijken en samen nog eens terugdenken aan de leuke dingen die jullie samen gedaan hebben. Hoe leuk is dat?

datekaartjes valentijnsdag

Datekaartjes

Voor dit cadeau heb je alleen een printer en een schaar nodig. Eventueel een lamineerapparaat, maar dan heb je ook echt alles om dit cadeau helemaal perfect te maken. Ik heb speciaal voor jou een printable gemaakt met datekaartjes. Twaalf stuks om precies te zijn. Voor elke maand een kaartje met een leuke en originele date erop. Bij een aantal dates mag de ontvanger zelf iets kiezen. Denk aan een gerecht wat hij of zij graag wil eten of een favoriete film om samen te kijken. Het enige wat jij hoeft te doen om dit cadeau te maken is de kaartjes downloaden, printen, eventueel lamineren, knippen en mooi inpakken. Een lief cadeautje hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Je kunt de kaartjes hier downloaden. Mocht je de dates die op deze kaartjes staan maar niks vinden: je kunt ook altijd zelf kaartjes maken en deze aan je geliefde geven. Dit cadeau is stiekem ook een leuk cadeau voor jezelf: jij gaat natuurlijk ook gewoon mee op alle dates! Whoopwhoop!

verjaardagskalender L

Gepersonaliseerde verjaardagskalender

Een ander cadeau wat ik altijd superleuk vind om te geven is een gepersonaliseerde verjaardagskalender. Je kunt deze natuurlijk zelf maken, voor een tientje kun je deze echter ook online bestellen. Een verjaardagskalender waarbij je bij iedere maand een paar foto’s van jullie samen kunt zetten. Hoe leuk is dat? De kalender kun je gemakkelijk zelf samenstellen op deze website. Je kiest je favoriete formaat, voegt foto’s toe en binnen drie dagen ligt jouw eigen kalender al op je deurmat. Je hoeft het dan zelf alleen nog maar in te pakken en aan jouw Valentijn cadeau te geven.

Over cadeaus geven gesproken: ik mag aan één van de lezers van mijn blog een verjaardagskalender maat L (21 x 30 cm) weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit bericht. Het bericht op Facebook of Instagram delen levert een extra winkans op (let er hierbij wel op dat je mij @food_frobel_fun hierin tagt). Aanstaande maandag maak ik de winnaar bekend! Je stelt je eigen kalender samen en deze is dan nog precies op tijd binnen voor Valentijnsdag. Al kun je natuurlijk ook even wachten met bestellen en er een speciale moederdagkalender van maken: de keuze is aan jou!

Ik ben benieuwd waarom jij deze kalender graag wil winnen. Maandag hoor je of je gewonnen hebt!

Deel deze post via

11 thoughts on “3 Tips voor leuke low budget Valentijns cadeaus voor hem en haar + winactie!

  1. Als alleenstaande mamma van een kleuter verzorg ik altijd zelf mijn verjaardags-, Valentijns- en moederdagcadeautjes. Krijg wel altijd iets wat ik echt heel graag wil.
    Maar een verrassingscadeau is natuurlijk wel extra leuk.

  2. De gepersonaliseerde verjaardagskalender is zòò leuk! Ik heb er zelf ook 1, niet voor valentijn gehad haha.
    Dit jaar ben ik alleen, en een goede vriendin van mij ook dus ik heb haar een kaartje gestuurd. Ik ben ontzettend benieuwd naar haar reactie haha!

  3. Hoi Myrthe, ik vind die herinneringenpot leuk om eens te doen. Mijn lief en ik hebben elkaar gevonden dankzij Valentijnsdag, dus het is iets wat bij ons elk jaar goed wordt gevierd. Maar wat geef je elkaar? Dat chocoladehart wordt zo oubollig … Dank voor je blog, gr. Jeannet

  4. Ik ben zelf ook niet zo van dat Valentijngedoe. Maar andere mensen kunnen het wel heel erg waarderen, dus knutsel ik elk jaar wel wat in elkaar voor de dag van de liefde.
    Leuke ideeën.

Leave a Comment