Weekoverzicht lunch week 6 - vrijdag

Weekoverzicht lunch week 6

Wat een weer dit weekend weer hè? Flinke windstoten maken dat het niet altijd prettig is om naar buiten toe te gaan. Reden temeer dus om lekker te bakken en kokkerellen thuis. Ik probeer een box van Hello Fresh uit dit weekend. Wat ik daarvan vind lees je aankomende week op mijn blog. Nu is het eerst tijd om terug te kijken op de lunches van afgelopen week. Kijk je mee?

Weekoverzicht lunch week 6 - maandag

Maandag

De week begint simpel. Ik beleg een snee bruin brood met gerookte kipfilet en snijd deze klein. Met een beetje passen en meten gaat dit prima in de Yumbox Classic. Misschien toch tijd om een Yumbox met een groter vak aan te schaffen, haha. Of heb jij toevallig nog een tip voor een fijne bentobox? Ik hoor het graag in de reacties!

Als tienuurtje snoep ik wat rode en witte druiven. Heerlijk zoet, lekker bij de thee. Als vieruurtje snack ik een stukje komkommer wat ik in reepjes gesneden heb. Lekker dippen in de heksenkaas: heerlijk! Een mini Babybel maakt deze trommel compleet: genieten hoor dit!

Weekoverzicht lunch week 6 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er een heuse dierenlunch mee naar school toe. In een broodje wat ik beleg met kaas steek ik een bentoring in de vorm van een aap. Supersimpel en erg leuk om zo een broodje te versieren. Met heel weinig moeite creëer je zo een leuk effect! Uit plakken komkommer steek ik een beertje met behulp van een uitsteker. Het kinder BiFi-worstje heeft al een verpakking waar een vosje op staat: helemaal in het thema dus. Sinds een paar weken zijn de kids hier helemaal weg van…en tja, dan hoeven ze het maar te vragen om mee te krijgen…hihi.

Weekoverzicht lunch week 6 - woensdag

Woensdag

Vandaag neem ik een leftover van gisterenavond mee. Pasta met spinazie, brie en spekjes. Superlekker en het ook nog eens heel goed. De ideale lunch voor een werkdag dus! Ik maak mezelf er echt heel gemakkelijk vanaf vandaag. Ik neem een paar stukjes kaas mee naar het werk en snijd een komkommer in plakjes. Een lunchbox die erg snel klaar is smaakt er natuurlijk niet minder om. Een gevarieerde lunch hoeft helemaal niet veel tijd te kosten!

Weekoverzicht lunch week 6 - donderdag

Donderdag

Natuurlijk maak ik niet alleen lunches voor de kinderen en voor mezelf. Ook vriendlief krijgt iedere dag een gevarieerde lunch mee naar zijn werk. Ik zal zijn lunch ook eens met jullie delen! Er gaan een paar bruine boterhammen mee naar het werk. Één boterham besmeer ik met eiersalade. De andere boterham beleg ik met gerookte kipfilet. Daarnaast gaat er ook een salade mee. Ik heb hiervoor sla gemengd met tomaat, komkommer, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes. Als extraatje gaan er ook nog een paar mac ‘n cheese muffins mee in de luncbox. Eet smakelijk!

Weekoverzicht lunch week 6 - vrijdag

Vrijdag

Ik vind dat het vandaag weer tijd is voor wraps. Dit maal beleg ik ze met rucola en gerookte kipfilet (tja, ik ben fan geloof ik…haha). Ik rol de wrap op en snijd hem wat kleiner zodat hij in de Yumbox past. Als tienuurtje snoep ik een handje frambozen en een paar blauwe bessen. ‘s Middags eet ik een paar kleine kipspiesjes… En dan is het alweer weekend! Geniet nog lekker van deze stormachtige zondag!

Deel deze post via

Leave a Comment