hapjes halloween tips, pompoenmuffin.

Tips voor Halloween hapjes

Het is nu echt bijna zover! Halloween is in aantocht… Ik vind het altijd heel erg leuk om bij een feestje hapjes in een thema op tafel te zetten. En welk feest leent zich nu beter voor hapjes in een leuk thema dan Halloween? Met alle griezels die je erbij kunt bedenken is er genoeg wat je kunt maken! De afgelopen jaren heb ik al heel wat enge hapjes met je gedeeld. Vandaag deel ik een paar leuke tips voor hapjes om Halloween een succes te maken. Zo hoef jij niet langer na te denken en alleen maar de keuken in te duiken om de hapjes te gaan maken…. Wat wil je nog meer!?

1. Pompoenmuffins

Met pompoen als een van de ingrediënten weet je zeker dat je goed zit als je een hapje voor Halloween aan het bedenken bent. Deze muffins kunnen dan ook niet ontbreken op de hapjestafel tijdens dit griezelfeest. Met een toffe muffinvorm kun je helemaal een lekker Halloween sfeertje meegeven aan je muffins. Het recept is bovendien helemaal niet moeilijk om te maken. Dus snel de keuken in, dan ruikt je hele huis vanavond nog naar deze lekkere pompoenmuffins!

spooky brownie bakken hapjes halloween.

2. Halloweenbrownie

Een zoete snack kan natuurlijk ook niet ontbreken als je hapjes voor Halloween op tafel zet. Deze brownie staat in no time in de oven. Met een klein beetje extra tijd heb je hem zo gegarneerd… Hoewel hij er natuurlijk wel een beetje eng uit ziet, is het een super lekkere brownie waar iedereen met veel smaak van zal smullen!

halloween hapje pizzadeeg easy pompoen

3. Halloween hapjes van pizzadeeg

Een fijne basis voor een hapje vind ik de kant en klare rollen met pizzadeeg. Stop er een lekkere vulling in en er staan in no time heerlijke hapjes op tafel. Deze griezelige hapjes kun je helemaal naar wens bereiden door jouw favoriete vulling te kiezen. Naast de pompoenen die je hierboven ziet geef ik nog twee tips voor heerlijke hapjes in Halloween-stijl!

Handige hapjes - halloween snack - bananen spookjes

4. Gezonde hapjes voor Halloween

Spoken zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Halloween. Met een banaan als basis heb je gemakkelijk en snel deze heerlijke spookjes op tafel staan. Naast lekker, zijn deze spoken ook nog eens super gezond! Wat wil je nog meer, haha. Hier zal iedereen van smullen als het op de hapjestafel staat tijdens Halloween…lekker hoor!

Handige hapjes - halloween snack - oreo ogen

5. Ogen opeten

Het klinkt wat luguber, maar als je van Oreokoeken houdt dan is deze snack zeker een aanrader. Met Oreo als basis, en garneerstiften om het af te maken creëer je in no time deze griezelige oogballen. Durf jij het aan om deze zoete Halloween hapjes op te eten?

Handige hapjes - halloween snack - knakworst spinnen

6. Enge spinnen serveren

Wat de kinderen hier altijd een feest vinden om te snacken, en ik stiekem ook wel, zijn knakworsten! Knakworsten en pasta zijn echt een ideale combinatie. Voor Halloween kun je makkelijk een lekker hapje maken van pasta en knakworsten door de spaghetti door de worstjes heen te rijgen voor je het gaat koken. Je krijgt dan enge spinnen, die lekker glibberig zijn…

Halloween dessert, griezelige chocolademousse.

7. Halloween dessert

Bij een hapjestafel of een hapjesbuffet hoort in mijn ogen ook echt een lekker toetje! Deze grafzerken zijn ideaal om als dessert te serveren tijdens Halloween. Ze zien er enger uit dan ze zijn en ze smaken heerlijk. Echt de moeite waard om hier een plekje voor te bewaren in je toetjesmaag hoor, haha!

Wil je deze tips voor heerlijke hapjes voor Halloween bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan de onderstaande afbeelding voor.

halloween hapjes 7 tips Pinterest.

 

Deel deze post via

Leave a Comment