Leuke paasknutsels

Tja, als we tijdens de paasdagen toch even in de buurt van huis  moeten blijven met zijn allen, dan kunnen we net zo goed lekker gaan knutselen toch? In de loop der tijd heb ik een aantal knutselprojecten op de site gezet die te maken hebben met Pasen. Superleuk om samen met de kids te gaan maken! Of pak zelf even rustig een bak koffie, en laat de kids het knutselwerk doen, haha. Het is superleuk om de knutselwerkjes te bewaren, zodat je ze de komende jaren met Pasen weer kunt gebruiken: zo verzamel je in de komende jaren veel leuke werkjes en kunnen de kinderen ook met trots terugkijken op wat ze gemaakt hebben!

Knutselen pasen paasei emmer

Maak je eigen paasei-emmers

Bij Pasen hoort natuurlijk het zoeken naar eieren. Wat is er nu leuker dan de eieren bewaren in een zelf gepimpte emmer? Deze kun je helemaal in paasstijl maken, superleuk! Lekker creatief met verf en kwast, even heerlijk kliederen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de emmers met papier te beplakken: dat geeft ook een heel feestelijk resultaat!

Paasdecoratie

Maak je eigen toffe paasdecoratie

Dit project is er meer een ter voorbereiding op volgend jaar, maar dat maakt het niet minder leuk om te maken! Met muurvuller, een ballon en wat paasdecoratie heb je dit ei in  no time klaar! Je hebt alleen wat geduld nodig vanwege de droogtijd… Die tijd hebben we momenteel wel toch?

kip paasdecoratie eierdoos maken

Decoratie voor in de paastak

Met Pasen eet je eieren en eieren zitten in…eierdoosjes… Deze eierdoosjes zijn superleuk om als basis te gebruiken voor leuke decoratie voor in de paastak. Maak bijvoorbeeld een kekke kip van, of een prima paashaas… Superleuk om creatief aan de slag te gaan, en je hebt gelijk wat leuke decoratie voor in de paastak!

Knutselen pasen paashazen gemakkelijk

Snelle last-minute paasknutsel

Deze knutsel ziet er niet alleen heel erg leuk uit, hij is ook nog eens supersnel klaar! Je hebt hier een paar kralen, een pen, vilt en lijm voor nodig. Terwijl jij bezig bent met de voorbereidingen voor het paasontbijt kunnen de kinderen deze paashazen knutselen.

Keuze genoeg als je iets leuks wilt maken tijdens de paasdagen! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gezellig samen met de kids de keuken in te duiken om iets lekkers te bakken. Zoek eens op de site naar Pasen, en je vindt genoeg lekkere hapjes voor tijdens de paasbrunch!

Deel deze post via

Leave a Comment