Knutselen voor halloween windlichten Normaal

Knutselen voor Halloween: 5 tips voor enge knutselwerkjes

Het is bijna Halloween! Nog maar een weekje wachten, en dan kunnen we weer griezelig verkleed langs de deuren gaan. Ook het huis is dan helemaal in Halloween sfeer. Zo leuk om wat griezelige dingen te gebruiken om het huis te decoreren. Met het herfstweer is het natuurlijk extra leuk lekker binnen te knutselen met zijn allen. Nog leuker is het als je de knutselwerkjes vervolgens gewoon als decoratie in je huis kunt zetten omdat het zo goed bij Halloween past! Wil je lekker knutselen voor Halloween en heb je even geen idee wat je kunt gaan maken? Ik heb een paar leuke tips voor je, zodat je lekker aan de slag kunt!

Griezelige windlichten

Nu de dagen steeds donkerder worden, is een extra lichtje in huis natuurlijk mooi meegenomen. Het is natuurlijk helemaal leuk als deze lichtjes binnen het Halloween-thema passen. Hierom maken wij gave Halloween windlichten. Lekker griezelig, en een mooi lichtpuntje in deze donkere dagen! Twee vliegen in een klap dus! Al zijn ze natuurlijk niet zo griezelig, en zien ze er vooral schattig uit… Leuk om te maken zijn ze echter wel! Met een klein uurtje heb je deze windlichten al klaar, en kunnen ze lekker gaan shinen tussen alle enge decoratie!

Pompoen uithollen voor halloween tips

Pompoen uithollen voor Halloween

Natuurlijk is het superleuk om voor Halloween een pompoen uit te hollen en er een echte enge pompoen van te maken. Nog leuker is het, als deze pompoen ook nog even goed blijft zodat je hem in je huis kunt laten staan met een kaarsje erin. Voor het uithollen en bewaren van de pompoen heb ik verschillende tips voor je op een rijtje gezet. Ga jij deze Halloween een pompoen uithollen?

knutselen voor halloween kinderen Klein

Halloween knutselen met kinderen

Nee, ik bedoel niet dat je de kinderen als basis voor je knutselwerk moet gaan gebruiken! Dat zou wel heel erg Halloween zijn, haha. Samen met de kinderen aan de knutseltafel kun je supermooie dingen maken. Wat denk je van een enge heks of een pompoen om aan de muur te hangen? Makkelijk om te maken en een superleuk resultaat!

knutselen voor halloween krans Klein

Knutsel een Halloween krans

Een krans aan de deur geeft natuurlijk gelijk een leuk sfeertje. Met een krans die helemaal in Halloween stijl is kan iedereen zien dat jij Halloween viert dit jaar! Deze Halloween krans is makkelijk om te maken, en ziet er superleuk uit. Zorg er alleen wel voor dat je hem niet buiten hangt als het regent, want dat overleeft hij niet… Voor het raam of binnen aan de deur geeft hij echter ook een heel gaaf effect!

Knutselen voor halloween enge dieren Klein

 

Enge dieren knutselen voor Halloween

Deze enge dieren, die we vorig jaar voor Halloween maakten, zijn ook dit jaar weer een groot succes. De meiden vinden ze heel gaaf! Ze zien er een beetje eng uit, maar ook weer niet te eng. Bovendien zijn ze echt heel makkelijk om te maken. In no time heb je een hele dierentuin bij elkaar, haha! Lekker griezelen maar….

Met deze tips kun jij vast aan de slag om te gaan knutselen voor Halloween. Een leuke activiteit voor in de Herfstvakantie, of gewoon op een druilerige weekenddag of woensdagmiddag. Wil je deze knutseltips bewaren op een van je borden op Pinterest? Met onderstaande afbeelding kan dat heel makkelijk! Even er overheen scrollen en het Pinterest-logo verschijnt direct! 5 tips voor enge knutselwerkjes voor Halloween-2

Deel deze post via

Leave a Comment