trick or treat halloween traktatie mummie banner Normaal

Trick or treat: Halloween mummie traktatie

Nu het volop herfst is, en de dagen korter beginnen te worden, komt ook weer het besef dat Halloween weer voor de deur staat. Heerlijk griezelen met het hele gezin, ik houd ervan! In een weekend vlakbij de dag dat het echt Halloween is, gaan we met de kinderen in de hele wijk langs de deur voor een heuse trick or treat. Ze vinden het super leuk om overal een Halloween traktatie op te mogen halen. En ik vind het erg leuk om een Halloween traktatie te maken voor de trick or treat, dus de kinderen in de straat hebben geluk! Aangezien ze vaak al een hele hoop eetbare dingen krijgen (snoepjes, koekjes, fruit) vind ik het ook wel eens leuk om iets mee te geven wat ze niet kunnen eten, maar kunnen drinken! Deze Halloween traktatie in de vorm van een mummie is dan ook altijd een succes tijdens de trick or treat. Even iets lekker verfrissends tussendoor, als ze hem tenminste open durven te maken…muwahahaaaa….

Mummie traktatie voor Halloween

Het leuke aan Halloween vind ik dat je er alle kanten mee op kunt. Als het maar een beetje eng is. Nu zijn er natuurlijk voldoende enge figuren te bedenken. Denk aan skeletten, monsters en vampiers. Omdat in veel griezelfilms ook een mummie voorkomt, lijkt het mij leuk om hier mee aan de slag te gaan. Dit keer ga ik van een pakje drinken een griezelige mummie traktatie maken voor Halloween.

De basis voor de trick or treat is een pakje drinken. Dit kan van alles zijn natuurlijk. Deze omwikkel ik met verband. Aan de onderkant van het pakje plak ik een stukje dubbelzijdig plakband. Hier maak ik het begin van het verband aan vast. Vervolgens wikkel ik dat om het hele pakje heen. Ook het laatste stukje maak ik weer vast met dubbelzijdig plakband. Zo blijft het zeker een ingewikkelde traktatie! Ten slotte plak ik nog een paar wiebeloogjes op de mummie, om hem helemaal af te maken. Dat ziet er toch super leuk uit zo?

Wil je deze Halloween een toffe trick or treat traktatie maken voor de kinderen? Dan is dit zeker een leuk idee! Bewaar deze blog op een van je borden op Pinterest, dan vergeet je het zeker niet!

trick or treat halloween traktatie mummie - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment