voorraadpot safari zelf maken

Knutselen voor de Koningsdag vrijmarkt

Wie K zegt, moet ook oningsdag zeggen! Het is alweer bijna zover: het feest waarbij Nederland oranje kleurt en veel kinderen en volwassenen de straat op gaan om spullen te verkopen. Voor de verkoop op de vrijmarkt van Koningsdag kun je natuurlijk de zolder afstruinen om spullen te verzamelen die je niet meer gebruikt. Voor de kinderen is het ook hartstikke leuk om spullen te verkopen die ze zelf geknutseld hebben. Van het geld dat ze verdiend hebben, kunnen ze dan weer leuke nieuwe knutselspullen kopen! Zo is de cirkel weer rond, haha. Kun je wel wat inspiratie gebruiken om te gaan knutselen voor de verkoop op de vrijmarkt met Koningsdag? Lees dan snel verder voor mijn leuke tips!

Versierde voorraadpotten verkopen op de vrijmarkt

Voorraadpotten zijn wat mij betreft altijd handig om te hebben. Met name op de kamer van de meiden slingert altijd van alles en nog wat rond. Van scrunchies tot armbandjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Door een voorraadpot zelf te versieren kun je de voorraadpot aanpassen aan het favoriete thema van de kids. Heel leuk ook, om speelgoeddieren die door de kinderen niet meer gebruikt worden te hergebruiken. Als basis kun je natuurlijk ook een leeg jampotje gebruiken: zo hoef je helemaal geen materiaal aan te schaffen. Bovendien zijn deze voorraadpotten heel makkelijk om te maken!

maak je eigen squishy

Maak je eigen squishy

Squishies, en andere fidget speeltjes, zijn hier al jaren niet weg te denken uit huis. Je hoeft maar weinig kosten te maken om een voorraadje van deze leuke speeltjes aan te leggen. Wil je zelf een squishy maken om te verkopen op de vrijmarkt met Koningsdag? Lees mijn makkelijke uitleg en ga snel aan de slag!

accessoires koningsdag zelf maken

Maak leuke accessoires voor Koningsdag om te verkopen op de vrijmarkt

Accessoires voor Koningsdag zijn natuurlijk altijd een goed idee! Wil je zelf gaan knutselen om je verkoopwaar te maken voor de vrijmarkt? Maak dan eens leuke sieraden, broches en haaraccessoires in oranje en rood-wit-blauwe stijl. Dat is zeker een groot succes tijdens de vrijmarkt! Bovendien is het heel makkelijk om te maken! Met deze knutseltips voor Koningsdag komt het zeker goed!

Sta jij zelf op de vrijmarkt, of ga je liever een feestje vieren? Hoe dan ook, met deze knutseltips kun je in ieder geval vooruit! De accessoires kun je immers ook prima voor jezelf maken… Wil je deze tips graag bewaren op een van je borden op Pinterest? Je kunt daar onderstaande afbeelding voor gebruiken.

3 tips knutselen voor vrijmarkt koningsdag

Deel deze post via

Leave a Comment