tips voor cadeau vaderdag papa happy socks

5 Toffe tips voor een cadeau voor Vaderdag

Nog ruim een week en dan is het alweer Vaderdag. Een dag waarop papa in het zonnetje gezet zal worden. Waarschijnlijk begin je met een ontbijt op bed, waarna de kinderen hun al dan niet zelfgemaakte cadeaus zullen geven. Heb je nu even geen idee waar je papa blij mee kunt maken? Ik heb een paar tips voor je met cadeaus die geheid een succes zullen zijn!

vaderdagcadeau pennenbak

Tip 1: Maak een pennenbak

Dit cadeau hebben de kids in no time gemaakt. Bovendien komt een pennenbak altijd van pas! Hij staat superleuk bij papa op het bureau. Ik bedoel: welke vader wil er nu niet zo’n zelfgemaakt, kleurrijk exemplaar om zijn pennen in te zetten? Dat bedoel ik maar! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een lege glazen pot, zelfdrogende klei en wat strijkkralen. Je ziet hier hoe je deze pennebakjes gemakkelijk en snel zelf kunt maken! Nou ja, de kids dan natuurlijk hè…haha.

bourgondische bitterballenboek review kaft

Tip 2: Geef Het Bourgondische Bitterballenboek cadeau

Heb jij het al in je bezit? Het Bourgondische Bitterballenboek is een geweldig kookboek, waar je zeker menig vader mee blij zult maken. Er staat duidelijk in uitgelegd hoe de bitterballen gemaakt moeten worden. En zeg nou zelf: bitterballen maken de borrel toch net iets meer compleet  niet waar? In mijn blog lees je hoe je het boek kunt bestellen en wat ik er van vind.

vaderdagcadeau portemonnee sappak resultaat

Tip 3: Geef papa een zelfgemaakte portemonnee cadeau

Een portemonnee komt natuurlijk altijd van pas. Voor de boodschappen, de vrijmibo met collega’s: zodra er geld bij komt kijken is het praktisch om dat ergens in kwijt te kunnen. Deze portemonnee kunnen de kinderen zelf maken van een oud drinkpak. Hoe je dat doet? Lees in dit blog hoe de kinderen zelf voor papa een mooie portemonnee kunnen maken!

cadeau hemd voor hem happy socks vaderdag

Tip 4: Geef een paar Happy Socks cadeau!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de papa hier in huis draagt graag Happy Socks. Hij heeft ze in alle soorten en maten en de kinderen vinden het helemaal geweldig. Ieder jaar met Vaderdag krijgt hij dan ook een paar van die vrolijke sokken cadeau. De website Hemd voor Hem heeft het ons dit jaar wel erg gemakkelijk gemaakt: ze komen met een speciale giftbox met daarin twee paar sokken en een lekkere reep chocolade. Het enige wat jij hoeft te doen om dit toffe pakketje in huis te halen is even naar de website gaan en de juiste maat in te geven. Oh ja, ook nog even kiezen welke chocolade jouw voorkeur heeft en dan is het feest compleet. De box wordt mooi ingepakt thuisbezorgd, dus het is prima geschikt als een last-minute cadeau…mocht je dit jaar iets te laat zijn voor Vaderdag, hihi.

vaderdag last minute knutsel

Tip 5: Last minute Vaderdagknutsel

Voor een echte last-minute Vaderdagknutsel (voor als zelfs het bezorgen te lang duurt) moet je snel verder lezen. Deze documentmappen zijn namelijk heel erg snel te maken. Je hoeft niet te wachten tot het droog is, dus bij wijze van spreken kun je op zondagochtend nog even snel de kids optrommelen om hun knutselspullen tevoorschijn te toveren. En een documentmap kan vrijwel iedere vader gebruiken. Is het niet voor het werk, dan kunnen de belastingpapieren er wel in bewaard worden. Of leuke tekeningen van de kinderen, dat kan natuurlijk ook! Je leest hier hoe je dit last-minuteproject kunt maken.

Heb jij een cadeau wat het altijd goed doet op Vaderdag? Laat het me onder dit bericht weten, ik ben benieuwd! Wie weet verrassen we papa daar volgend jaar wel mee!

Deel deze post via

Leave a Comment