snel makkelijk knutsel vaderdag leuk cadeau papa

Last minute cadeau voor de vader die dol is op barbecue

Een cliché is het wel: moeder kookt, en vader staat graag achter de barbecue. Maar hé: vaak klopt het ook gewoon dus dan mag ik hier best op inspringen. Voor het bereiden van diverse maaltijden op de barbecue wordt gebruik gemaakt van aluminium bakjes of ovenschalen die erg heet worden boven de kolen. Niet ideaal om met je blote handen even van de barbecue af te halen. Een paar ovenhandschoenen zijn dan een perfect cadeau! Helemaal als deze gepersonaliseerd zijn. Laat de kinderen lekker tekenen en je hebt een paar prachtige ovenhandschoenen, die ook nog eens superpraktisch zijn. Bovendien hoeft het natuurlijk niet perse voor de barbecueënde vader een tof cadeau te zijn: een papa die graag in de keuken staat kan dit natuurlijk ook erg waarderen! Voordeel van dit cadeau is dat het in no time klaar is. Dus ook nu de kids weer fulltime naar school toe gaan is er voldoende tijd om de ovenhandschoenen te versieren. Hoe je dat doet? Lees snel verder voor dit gemakkelijke, snelle en leuke Vaderdagcadeau!

cadeau vaderdag knutselen snel ovenwanten textielstift

Even naar de Action

Nou, dat is iets wat me dus nooit lukt hè… even naar de Action. Hoe weinig ik ook nodig heb, ik kom altijd met meer thuis dan waar ik voor naar de winkel ging…haha. Maar goed, dit keer ging ik voor de basisbenodigdheden voor deze toffe knutsel. Ovenwanten / ovenhandschoenen en textielstiften. Meer heb je niet nodig! Voor een paar euro ben je dan klaar om een leuk cadeau te knutselen voor Vaderdag. Een paar creatieve kinderen is het enige wat je nu nog nodig hebt!

cadeau vaderdag knutselen snel ovenwanten textielstift tekenen

Tekenen maar

De kids beginnen direct fanatiek te kleuren. Omdat papa gek is op barbecueën verschijnt er op beide handschoenen al snel een barbecueënde vader. De meiden laten hun fantasie de vrije loop en gebruiken de kleuren goed. De jongste kleurt zelfs de voorkant en de achterkant van de ovenwanten helemaal in. Wat een feestje zeg!

Als de dames klaar zijn met kleuren is het de beurt aan mij om het project af te maken. Door even met de hete strijkijzer over de ovenwanten heen te gaan zorg ik ervoor dat de print er goed op blijft zitten. De textielstiften worden zo gefixeerd, waardoor ze er ook in de was prima op blijven zitten. Als je deze stap overslaat loop je het risico dat de print er afgewassen wordt, dit zou natuurlijk zonde zijn.

cadeau vaderdag knutselen snel ovenwanten textielstift resultaat

Het resultaat mag er wezen hoor. Ik weet zeker dat papa erg blij zal zijn met deze toffe ovenwanten. Zo zal hij nooit meer zijn vingers verbranden als hij aan het barbecueën is en loopt hij er altijd hartstikke hip bij. Ik bedoel, wie kan er nu zeggen dat hij een echt designerstuk aan zijn handen heeft zitten tijdens het barbecueën? Ontworpen door zijn eigen kinderen nog wel! Ben je op zoek naar meer leuke cadeaus voor Vaderdag? Check dan mijn blog met tips voor leuke Vaderdagcadeaus eens. Hier zitten ook wat tips bij die op het laatste moment nog prima te realiseren zijn!

Deel deze post via

Leave a Comment