last minute knutsel vaderdag

Maak gemakkelijk en snel dit praktische last-minute Vaderdagcadeau

Oeh…nog maar een paar dagen en dan mag papa weer in de watten gelegd worden! Ik deelde al 5 tips voor een geslaagd Vaderdagontbijt met je. Een knutselwerkje van de kids erbij is natuurlijk wel superleuk. Hoewel er op school altijd wel aandacht aan besteed wordt vind ik het ook leuk om thuis iets te maken met de kids. Ik vind het wel altijd prettig als het ook een praktisch cadeau is. Als de kids tijd hebben besteed aan het knutselen vind ik het jammer als het cadeau uiteindelijk ergens in een hoek ligt te verstoffen. Mocht je nu nog niets hebben voor Vaderdag: dit cadeau is in een mum van tijd gemaakt!

vaderdag cadeau diy knutsel - documentmap

Documentmappen

Aangezien de meeste vaders wel ergens papieren bewaren en een beetje orde geen kwaad kan versieren de meiden documentmappen zodat papa zijn papieren bij elkaar kan bewaren en er een beetje orde in kan scheppen. Bovendien is het ook erg leuk om de tekeningen die de kids gedurende het jaar maken in te bewaren. Deze documentmappen heb ik bij de HEMA gehaald en ze kosten €2,- per stuk. Bij diverse kantoorboekhandels zijn deze mappen te verkrijgen. Het enige wat je ernaast nog nodig hebt zijn stiften, eventueel knutselmateriaal en een dosis fantasie.

vaderdag cadeau tip diy knutsel tekenen 2 vaderdag cadeau tip diy knutsel tekenen 1

Versieren maar!

Hoe leuk is het om op het werk je documenten erbij te pakken en je pakt een documentmap op tafel die versierd is door de kids? Helemaal te leuk toch? Dat zal wat jaloerse blikken van collega’s opleveren denk ik zo!

De meiden vinden het heerlijk om te tekenen. Ik zet een bak met stiften op tafel en laat ze helemaal los gaan, haha. Geweldig om te zien hoe de motoriek haast per week lijkt te veranderen. De jongste is al volop bezig met schrijven en de oudste kan papa gewoon al natekenen. Hoe leuk is dat!?

Eventueel kun je naast de stiften ook stickers en ander knutselmateriaal op tafel zetten zodat er nog meer versiering op komt. Zorg er wel voor dat er niet teveel losse dingen op zitten. Het is namelijk niet zo handig als je deze documentmap in een tas vol papieren hebt zitten.

Als papa hier niet blij van wordt weet ik het ook niet meer! Een praktisch cadeau wat ook nog eens helemaal versierd is door de kids… Als je dit zondagochtend samen met een heerlijk ontbijt op bed aan vader geeft verschijnt er ongetwijfeld een brede glimlach op zijn gezicht. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Fijne Vaderdag alvast, geniet ervan!

vaderdag last minute knutsel

Deel deze post via

Leave a Comment