origineel cadeau vaderdag - banner

Origineel cadeau voor Vaderdag

Nog maar een week en dan is het alweer zo ver: de dag waarop we alle (stief-, schoon-, wens-)papa’s van Nederland weer in de watten gaan leggen. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Ik heb een paar leuke tips voor je! Denk bijvoorbeeld aan hele toffe gepersonaliseerde cadeaus. Hier maak je jouw vader (of de vader van je kinderen natuurlijk) geheid blij mee!

origineel cadeau vaderdag - overhemd hemd voor hem

Kleren maken de man

Wat ik altijd leuk vind om te geven is een kledingstuk. Dat wordt altijd gebruikt! Bovendien kan ik zo ook nog een klein beetje invloed uitoefenen op de garderobe van vriendlief, haha. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grappige sokken of een mooi overhemd. Zo weet je zeker dat papa er piekfijn uit ziet! Bovendien kunnen de kids een leuk en origineel cadeau geven voor Vaderdag.

origineel cadeau vaderdag - gepersonaliseerd

Gepersonaliseerd origineel cadeau voor Vaderdag

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd leuk! Laat bijvoorbeeld eens een borrelplankje graveren voor Vaderdag! Ik durf te wedden dat de snacks die van dit plankje geserveerd worden extra lekker smaken als er een lieve wens van de kinderen op staat. Dit borrelplankje met de tekst ‘Best dad ever’ gevolgd door de naam van ‘ons pap’, zoals we hier in Brabant zeggen, is via de webshop van DRKS te bestellen. Met een persoonlijke kurkentrekker of flesopener maak je het voor de borrelende papa helemaal af!

cadeau vaderdag knutselen snel ovenwanten textielstift resultaat

Knutselen voor Vaderdag

Hoewel het natuurlijk leuk is om een cadeau te kopen voor Vaderdag, zal papa waarschijnlijk het gelukkigst worden van een cadeau wat gemaakt is door de kids. Aangezien deze papa een echte barbecuemaster is zijn ovenwanten (om de warme schalen mee van de barbecue te halen) een leuk en origineel cadeau voor Vaderdag. Met textielstiften is hier gemakkelijk een mooi knutselwerk van te maken. Met textielstiften kun je overigens ook prima een schort versieren voor de kookgek. Wat denk je van het maken van je eigen Happy Socks? Koop een paar witte sokken en laat deze versieren door de kids. Ik weet zeker dat papa daar heel erg blij van wordt!

Voor meer tips voor leuke cadeaus voor Vaderdag kun je eens hier kijken. Wil je de tips uit dit bericht bewaren op een van je borden op Pinterest, gebruik hier dan onderstaande afbeelding voor.

 

 

Deel deze post via

Leave a Comment