Weekoverzicht bento lunch week 8 - donderdag

Weekoverzicht lunch week 8

Hoewel een groot deel van Nederland deze week al heerlijk heeft kunnen genieten van het mooie weer omdat het voorjaarsvakantie is zijn wij nog een weekje naar school gegaan. Sterker nog: komende week mogen we nog een week werken en dan is het voor ons ook vakantie. Gaan jouw kids nog naar school toe komende week omdat er carnaval gevierd wordt? Kijk dan eens naar mijn blog over leuke carnavalslunches. Ik weet zeker dat het gewaardeerd wordt als je zo’n toffe lunch meegeeft naar school! Voor een anti-verveeltip kun je wellicht inspiratie opdoen in mijn blog van afgelopen vrijdag waarin ik omschrijf hoe je zelf heel gemakkelijk muziekinstrumenten maakt! Voor nu kun je natuurlijk lekker verder lezen in mijn weekoverzicht!

Weekoverzicht bento lunch week 8 - maandag

Maandag

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Zo tegen een vakantie aan begint mijn inspiratie een beetje op te geraken, hihi. Ik neem vandaag gewoon een paar broodjes met kaas mee naar het werk. Ik neem los wat plakken komkommer mee. Als het lunchtijd is stop ik deze tussen de broodjes kaas. Lekker fris en doordat ik ze er pas laat tussen doe worden mijn broodjes niet klef. Daar heb ik altijd zo’n hekel aan…

Als fruit neem ik blauwe bessen mee. Te lekker gewoon! Ook probeer ik iets uit wat ik nog niet ken: goudbessen. Deze ga ik vaker halen: heerlijk zoet! Ze plakken alleen wel heel erg, zelfs na het wassen. Weet jij wat ik daar het beste tegen kan doen?

Weekoverzicht bento lunch week 8 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er een prinsessenlunch mee naar school toe. De oudste wil graag een croissant mee naar school nemen dus dan regel ik dat! Helaas kun je hier qua bentolunch niet zoveel leuks van maken. Het wordt dus opgeleukt met een paar prikkers. Prinsessenprikkers deze keer. Ook in de tomaten prik ik een mooie prinsessenprikker. Uit een stuk grillworst steek ik een paar sterretjes: ziet er gelijk al leuk uit toch? Easy does it deze week.

 

Weekoverzicht bento lunch week 8 - woensdag

 

Woensdag

Tja, als de oudste een croissantje mee naar school krijgt kan de jongste natuurlijk niet achterblijven! Het thema van deze bentobox wordt echter wel wat anders. Voor deze lunchbox ga ik los met een unicorn-thema. Zoals je aan de lunchtrommel zelf al kunt zien is dit een favoriet! In de croissant steek ik bentoringen met een regenboog erop. Echte eenhoorn bentoringen leg ik tussen de tomaatjes. Zo ziet het er echt ‘eenhoornerig’ uit zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Uit een paar plakken grillworst steek ik eenhoorns. Mmm…dat wordt weer smullen!

Weekoverzicht bento lunch week 8 - donderdag

Donderdag

Zoals je wellicht inmiddels wel weet: ik ben fan van de wortelwraps van No Fairytales! Superlekkker en het kleurtje is zo vrolijk… Ik beleg ze met kaas, kipfilet en sla om ze vervolgens op te rollen en in kleinere stukken te snijden. Ziet er gelijk vrolijk uit zo!

Een kiwi snijd ik zigzaggend door: ook een feestje in de lunchbox toch? Daarnaast neem ik een paar gezonde kokosmakronen mee in de bentobox. Het recept hiervoor komt binnenkort online!

Weekoverzicht bento lunch week 8 - vrijdag

Vrijdag

En dan zit de week er alweer op! We eindigen weer met een hele simpele lunch: een oerhollandse bruine boterham met boerenmetworst, tomaatjes, goudbessen en een plakje kaas. Een groene smoothie muffin maakt de lunch compleet. Lekker, voedzaam en easypeasy…

 

Geniet nog even van het heerlijke weer, ik houd ervan!

Deel deze post via

Leave a Comment