Weekoverzicht lunch week 5 vrijdag

Weekoverzicht lunch week 5

Het aftellen naar de volgende vakantie is nu echt begonnen! We zijn nu weer 4 weken aan het werk, en over 4 weken is het alweer carnavalsvakantie! Heerlijk…een paar dagen verkleed op pad.. Nu is het eerst tijd voor een paar dagen met verkleedde lunches, hihi. Lees je weer gezellig mee?

Weekoverzicht lunch week 5 maandag

Maandag

De winterbagel van vorige week was zo goed  bevallen dat er vandaag weer een bagel mee naar school toe gaat. Met een oogjesprikker erin ziet hij er gelijk uit alsof hij een gezicht heeft. Daarnaast bak ik een volkorenpannenkoek en besmeer ik deze met hazelnootpasta. Hier leg ik een banaan op en dan rol ik hem op. Erna snijd ik deze nog in kleinere stukjes en de banaansushi gaat mee in de broodtrommel. Met een bloemetjes-uitsteker maak ik de plakjes komkommer net iets leuker om te eten!

 

Weekoverzicht lunch week 5 dinsdag

Dinsdag

Au, ik ben ziek! Dat is het thema wat de dames momenteel op school hebben. Hier hoort natuurlijk een bijpassende lunch bij. Deze banaan heeft zich flink bezeerd…met een verbandje erom geneest het hopelijk snel! Hij kijkt er wel wat beteuterd bij nog…. Een worstje kijkt boos, zou hij pijn in zijn buik hebben? De tomaatjes laten het ook duidelijk weten: AU! Ook zij hebben ergens last van…ohoh! Gelukkig is daar het brood: deze ziet eruit alsof hij verstand heeft van pijn genezen! Nu komt het toch nog goed.

Weekoverzicht lunch week 5 woensdag

Woensdag

Vandaag neem ik een salade mee naar mijn werk. Ik neem wat rucola, tomaatjes en zonnebloempitjes en stop dit in het grote vak van mijn bentobox. Witte bonen spoel ik af onder stromend water, ik dep ze droog en bak ze vervolgens in een droge koekenpan voor een paar minuten. Zo krijg je een heerlijke salade die ook nog eens goed vult: ideaal! Een hand (of twee, hihi) rode druiven snack ik als tienuurtje. Ik zie in de supermarkt verpakte blokjes kaas liggen. Nu ben ik een echte kaaskop en moet ik dat natuurlijk proberen! Het smaakt me prima als vieruurtje vandaag.

Weekoverzicht lunch week 5 donderdag

Donderdag

Vandaag gaan we weer rollen in de Yumbox! Ik beleg een wrap met gerookte kipfilet en rol deze op. Ik snijd er een stuk vanaf wat ik in het rechthoekige vak van de bentobox stop. De rest van de wrap snijd ik in kleine stukken en stop ik in het grote vak van de Yumbox. Daarnaast neem ik ook wat gedroogde abrikozen mee naar mijn werk. Lekker verantwoord snoepen. Daarover gesproken: de gezonde snoeprolletjes smaken me ook goed vandaag…mmm. Wil je weten hoe je ze maakt? Klik dan hier. En tja, je bent een kaaskop of je bent het niet he… De cheesestrings snack ik als vieruurtje…lekker hoor!  Weekoverzicht lunch week 5 vrijdag

Vrijdag

Het is weer eens tijd voor een prinsessenlunch vind ik! Een broodje leuk ik op met een bentoring in de vorm van een mond en een oogjesprikker met hartjesogen. Een bentoring met een kroontje erop maakt deze prinses helemaal af! Ook de mini Babybell moet eraan geloven. Dit wordt een kleine prinses. Koninklijke scepters van rode en groene druiven maken het geheel compleet. Eet smakelijk!

Deel deze post via

Leave a Comment