weekoverzicht lunch week 38

Weekoverzicht lunch week 38

De herfst begint langzaamaan echt zijn intrede te doen. De dagen worden merkbaar korter en de temperatuur wordt helaas ook steeds een beetje lager. Niks waar een lekkere lunch niets tegen kan doen ;-). Bijna alles is op te lossen met eten toch, haha.

Weekoverzicht lunch week 38 - maandag

Maandag

Deze week begin ik met een lekkere maaltijdsalade. Pasta, sla, groenten en vlees of vis doen het altijd goed. In dit geval heb ik wat gerookte kip en parmezaanse kaas door de salade gedaan. Met een beetje Italiaanse kruiden is het een prima Italiaanse salade. Daarnaast neem ik een paar pindakaasbolletjes mee. Een snack die niet alleen goed vult, maar ook erg lekker is! Nou ja, als je van pindakaas houdt tenminste…haha. Het recept voor deze bolletjes vind je hier. Ze zijn supersnel te maken! Een handje cashewnoten met cranberries maken de lunch voor vandaag compleet.

weekoverzicht lunch week 38 - dinsdag

Dinsdag

Jeuj! De Boho Tiffin gaat vandaag weer eens mee naar school toe. En met wat voor een lunch…nomnomnom. Als tienuurtje neem ik een paar mandarijnen mee. Ik vind mandarijnen altijd heerlijk…helaas is het nu echt nog te vroeg voor mandarijnen en zijn ze wat aan de zure kant. Dat zou er eigenlijk gewoon op moeten staan hè, haha. Als lunch neem ik een buddhabowl mee. Rijst met wat groenten en verse zalm: ik vind dat altijd een goed idee! Heerlijk genieten…mmm… Om vier uur snack ik nog wat tomaatjes en een paar reepjes paprika.

weekoverzicht lunch week 38 - woensdag

Woensdag

Ik zag twee beren…broodjes smeren….Voor vandaag staat er een berelekkere lunch op de planning! Een boterham steek ik uit met een schattige berenuitsteker. Zelfs de oogjes, neus, mond en de oren worden hierdoor een beetje in het brood gedrukt waardoor het een erg feestelijke boterham wordt. Uit een paar plakken komkommer steek ik een beertje, met een stempel maak ik ook hier een gezichtje in. De blokjes kaas worden aan elkaar gemaakt met een berenprikker. Dat moet toch gewoon lekker smaken!

weekoverzicht lunch week 38 - donderdag

Donderdag

Ik vind dat het weer eens tijd wordt om sushi mee naar het werk te nemen. Ik heb niet helemaal de tijd om zelf sushi te maken, een kant-en-klare versie volstaat dit keer ook wel. Naast de sushi gaat er voor de ochtendpauze een krentenbol mee. Om vier uur snoep ik een paar tomaatjes en de cheesedippers. Een heerlijke lunch, al zeg ik het zelf…haha.

weekoverzicht lunch week 38 - vrijdag

Vrijdag

Als ik de oudste vraag wat ze op haar brood wil geeft ze aan dat ze een lolly en een BiFi-worstje wil. Nou ben ik natuurlijk niet voor één gat te vangen en probeer zoveel mogelijk aan haar wensen te voldoen. U vraagt, wij draaien! Lolly it is.. Door uit een besmeerde boterham een rondje te steken maak ik de basis voor de lolly. Hier leg ik een ijsstokje tussen. Vervolgens druk ik de buitenste randen goed tegen elkaar aan. Met een decoratiestift van dr. Oetker maak ik een hartje op de lolly. Dat ziet er toch superfeestelijk uit!? Plakjes komkommer tover ik ook om tot gezonde lollies. Door er een ijsstokje in te steken zien ook deze eruit als lekkere snoepjes. Het BiFi-worstje snijd ik een keer doormidden zodat hij goed in de lunchbox past. Wat zal ze opgekeken hebben tijdens de lunch ;-)..

Heb jij wel eens een bijzonder verzoek gekregen voor in de broodtrommel? En wat is het resultaat van jouw creatie? Laat het me weten in een reactie hieronder of via Instagram of Facebook!

Deel deze post via

Leave a Comment