weekoverzicht lunch week 22 banner

Weekoverzicht lunch week 22

Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! Een heel kort overzicht deze keer. De werkweek telt namelijk maar 3 dagen dit keer! Donderdag was het Hemelvaart, en vrijdag waren we ook heerlijk vrij. Gelukkig zat het weer mee waardoor we heerlijk hebben kunnen genieten van de zon. Ik houd ervan! De afgelopen tijd heb ik al diverse malen uittips met jullie gedeeld. Ideaal om inspiratie op te doen voor een lang weekend (volgende week hebben we weer een dag extra weekend in verband met Pinksteren, whoopwhoop!). Klik eens hier om de tips te bekijken. Heb jij een tip van een plek waar ik zeker nog naartoe moet? Tip me gerust en ik zal er eens een kijkje gaan nemen!

Weekoverzicht lunch week 22 - maandag

Maandag

Vandaag ga ik voor gemakkelijk. Ik heb niet zoveel zin om te koken (lees: we waren heerlijk aan het genieten van een Bierwandeling in Eindhoven) dus ik haal, heel easypeasy, een lekkere pastasalade bij de Albert Heijn. Ik kies voor een salade met pesto en parmezaanse kaas. Een goede keuze merk ik tijdens de lunch. Heerlijk! Een kiwi zit boordevol vitaminen, die gaat mee voor de eerste pauze. Wat vitaminen kunnen geen kwaad na een weekend foodfestivals bezoeken en biertjes drinken, hihi. Voor de laatste pauze neem ik wat tomaten mee. Altijd goed!

Weekoverzicht lunch week 22 - dinsdag

Dinsdag

Whoopwhoop! Vandaag ben ik jarig! Een feestelijke lunch is dus wel op zijn plaats. Ik gebruik een LunchPunch in de vorm van een taart om een besmeerde boterham uit te steken. Met de decoratiestiften van dr. Oetker breng ik wat kleur aan op de lijntjes zodat je de contouren beter kunt zien. Te leuk toch? En wat het leukste is….jij kunt een set met feestelijke LunchPunch uitstekers winnen! Kijk snel op mijn Facebook-pagina of Instagram-account om te zien hoe je deze set kunt winnen! Daarnaast staan er nog veel meer winacties op. Iedere dag is er een toffe winactie. Morgen sluit ik de winweek af met een knaller, echt de moeite waard om mee te doen!

En zie je de tomaatjes? Ze zijn maar net iets groter dan de blauwe bessen die ernaast liggen. Superschattig toch? Bovendien hoef je bij tomaten van deze grootte niet bang te zijn dat ze in de keel vast blijven zitten…perfect toch!?

weekoverzicht lunch week 22 - woensdag

Woensdag

Vandaag is het dus alweer de laatste dag van deze week. Er gaat een leuke, maar gemakkelijke lunch mee naar school toe. In deze trommel stop ik een boterham in de vorm van een puzzel. Ik blijf fan van uitstekers! Met heel weinig moeite creëer je een superleuk resultaat. Kijk bijvoorbeeld eens naar de meloenletters. Voor een kleuter die zichzelf leert lezen is het natuurlijk helemaal te gek om haar eigen naam in de lunchbox mee te krijgen. Dan smaakt de meloen nog een tikkeltje lekkerder, haha.

En dat was het dan voor deze week! Op mijn socials is het voorlopig echter nog niet stil: daar vliegen de winacties je nog om de oren. Volgende week zondag voer ik alle namen in en laat ik de computer de winnaars kiezen. Het zou natuurlijk helemaal te gek zijn als jij daarbij zit!

Deel deze post via

Leave a Comment