weekoverzicht bento lunch week 3

Weekoverzicht lunch week 3

Ja hoor, het is gelukt! Ook in de tweede werkweek zijn er weer gezondere lunches mee naar het werk gegaan. Naast de lunches heb ik ook gezond gesnackt afgelopen week. Zo heb ik drie verschillende dips met Hüttenkäse als basis gemaakt. Superlekker en niet zo vet als de dips met een mayonaise als basis. Wil jij deze ook graag maken? Kijk dan eens hier en zie hoe gemakkelijk het is! Maar goed, de lunches van deze week. Lees verder om te zien wat voor een lunchboxen ik gevuld heb afgelopen week.

Maandag

De week begin ik met een salade. Iets in de trant van: een goed begin is het halve werk….haha. Deze salade bestaat vooral uit heel veel groenten, sla (tja, anders had ik het net zo goed een bak groenten kunnen noemen…) en wat reepjes gerookte kip. Lekker heur! Een dressing van een beetje olijfolie met peper en zout maken de salade helemaal af. Ik houd ervan…

Dinsdag

Vandaag gaat er een dol fijne lunch mee naar school toe. Met behulp van een uitsteker die precies even groot is als een snee casinobrood, steek ik twee dolfijnen en een hartje uit een snee brood. Zo heb ik alleen de korsten als afval, en daar kan ik dan weer heerlijke croutons van maken. Ideaal! Een paar plakken komkommer doen het altijd goed in de lunchbox. De kids smullen hier steeds weer van. Een BiFi-worstje zorgt voor een hartige snack tijdens de lunch.

Weekoverzicht lunch week 4 - donderdag

Woensdag

De Yumbox is nog steeds een van mijn favoriete lunchboxen. Alles blijft er heerlijk vers in, ideaal! Vandaag gaan de roze bietenwraps van No Fairytales mee naar het werk. Die zijn altijd lekker, en ze zien er lekker vrolijk uit! Een handje sojabonen vult lekker goed, en zorgt voor de nodige eiwitten. Een klein kaasje, wat tomaatjes en fruit zorgen dat deze gezonde lunchtrommel lekker gevuld is.

Donderdag

Naast de Yumbox is ook de Boho Tiffin een van mijn favo lunchtrommels. Het ziet er zo gezellig uit! Ik houd ervan. Met de bijpassende draagtas kan ik bovendien alles (schooltas, tas met toetsen, Dopper en mijn lunch) tegelijk mee uit de auto nemen naar het werk. Ideaal dus. Ik heb van wat tonijn, halvanaise en avocado een lekkere salade gemaakt voor op brood. Deze vult goed en smaakt heerlijk. Een handje vol rozijnen zorgen voor een lekker snack in de eerste pauze, terwijl ik in de tweede pauze wat plakken komkommer en een paar kaasjes weg snoep. Zo houd ik het wel vol tot het avondeten!

Vrijdag

Vandaag gaat er een vrolijke vlinderlunch mee naar school toe. Fijn dat de kids zo dol zijn op BiFi-worstjes, want deze kan perfect als lijfje voor de vlinder dienen. De koeienkaasjes worden vergezeld van een klein vlindertje…vrolijk toch? Een bloemetje in de tomaatjes zorgt ervoor dat ook deze helemaal klaar zijn voor de lente. Het duurt nog even, maar de lunch is er klaar voor!

De komende week gaan er natuurlijk weer diverse leuke lunches mee naar school toe. Welk thema zie jij graag terug in de lunchbox?

Deel deze post via

Leave a Comment