weekoverzicht lunch week 37

Weekoverzicht lunch week 37

Deze week zijn er weer diverse leuke lunches mee naar het werk en naar school gegaan. Ook heb ik verschillende leuke nieuwe prikkers binnen gekregen, dus de komende tijd kan ik weer goed vooruit met het maken van de lunches. Maar goed, eerst maar eens bij deze week beginnen.

weekoverzicht lunch week 37 - maandag

Maandag

Soms heb je van die zondagen dat je heerlijk aan het genieten bent en gewoon vergeet dat je ook nog boodschappen moet doen. Afgelopen zondag was zo’n zondag. Eerst een lekker luie ochtend gehad, erna een verjaardag en ‘s avonds heerlijk met hapjes op de bank gezeten. En dan gaat er op maandag een doodnormale lunchbox met broodjes, een krentenbol en een BiFi-worstje mee naar het werk. Smaakt prima, ziet er alleen iets minder fancy uit. En eerlijk is eerlijk, doordat ik meestal iets anders dan brood meeneem naar het werk is een broodje op zijn tijd best lekker.

weekoverzicht lunch week 37 - dinsdag

Dinsdag

De oudste leert lezen op school. Vandaag krijgt ze dan ook een heuse ‘ik leer lezen lunch’ mee naar school toe. Met de leuke brillenprikkers van Betaalbare Bento lijkt het net alsof de tomaatjes ook leren lezen. In de krentenbol zit een ABC-prikker. Het brood leuk ik op met de letters die ze inmiddels geleerd heeft. De oudste vindt het helemaal geweldig om letters in de lunchbox mee te krijgen, te leuk toch gewoon?

weekoverzicht lunch week 37 - woensdag

Woensdag

Vandaag haal ik de Yumbox maar weer eens uit de kast. Een volkorenwrap beleg ik met kipfilet, en een andere met kaas. Beide wraps rol ik op en snijd ik in kleinere stukken zodat ze in de vakken van de Yumbox passen. Wat rijstwafelchips met peper en zout smaak (een van mijn lievelings, heerlijk!) zorgen voor een zoute bite tussendoor. Wat tomaatjes en mandarijjntjes maken de lunch compleet.

weekoverzicht lunch week 37 - donderdag

Donderdag

Puzzelen, heerlijk om met de regenachtige dagen van afgelopen week thuis te doen. Gezellig met zijn allen op zoek naar het laatste puzzelstukje, ik houd ervan. Een kleine puzzel in de lunchbox is dan natuurlijk ook heel leuk! Een boterham steek ik uit met een puzzeluitsteker. Met een kleine uitsteker in de vorm van een puzzelstukje maak ik ook van de komkommer een puzzel. Om nou niet alles even puzzelig te maken krijgt ze cheesedippers mee naar school. Heerlijk vinden ze dat.

weekoverzicht lunch week 37 - vrijdag

Vrijdag

Een leuke lunch hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een paar prikkers kom je al een heel eind. Dat zie je aan deze lunch. In de mepal lunchbox leg ik een broodje. Met een bentoring met een mond erop en een paar oogjesprikkers lijkt het al alsof het broodje in een diepe slaap is. De krentenbol krijgt naast de oogjesprikker ook nog een neus en een hoed. Tomaatjes doen het altijd goed in de lunchbox. Met een prikker er doorheen zien ze er net wat leuker uit. Door beide kleuren om en om aan een prikker te rijgen krijg je helemaal een feestelijk effect!

Hebben jouw kids een favoriet thema in de lunchbox? Unicorns, prinsessen en emoticons doen het hier altijd goed. Al vind ik het zelf altijd leuk om een beetje te improviseren aan de hand van het thema op school of het seizoen.

Deel deze post via

Leave a Comment