weekoverzicht lunch week 46

Weekoverzicht lunch week 46

Deze week weer even een ‘themaloze’ week. Aangezien we volgende week weer volop los gaan op het Sinterklaasthema heb ik het lekker rustig gehouden. Hebben jullie de intocht ook samen gekeken gisteren? Ik vond het toch wel even spannend hoor. Helemaal toen het paardje Oh zo snel niet meer in de paardentrailer bleek te zitten! Gelukkig is alles uiteindelijk toch nog goed gekomen en konden de kids vanmorgen hun ogen uitkijken bij het zien van hun gevulde schoentjes. Maar goed…terug naar de lunches: lees je even mee?

weekoverzicht lunch week 46 - maandag

Maandag

We beginnen de week gezond. Met een groene lunchbox, haha. Het onderste vak van de lunchbox vul ik met een lekkere groene salade met pasta en gerookte kip. Ideaal om de voorraad overgebleven groenten in de koelkast op te maken! In het bovenste vak stop ik nog een broodje, een lekker worstje en een paar mandarijnen. Mandarijnen zijn altijd een goed idee, vind ik! Zo rond Sinterklaastijd zijn ze altijd lekker zoet…heerlijk!

weekoverzicht lunch week 46 - dinsdag

Dinsdag

It’s a wrap! Om nou altijd een boterham met hazelnootpasta mee naar school te geven is ook zo saai. Vandaag gaat er een wrap mee naar school toe. Wel een volkorenwrap, dat is toch net een tikkeltje gezonder dan de witte versie. Ik besmeer de wrap met hazelnootpaste en leg er een banaan op. Vervolgens rol ik de wrap op en snijd ik hem in stukken. Het lijkt net sushi zo toch? Superleuk! Een worstje en wat tomaatjes maken het trommeltje van vandaag compleet.

weekoverzicht lunch week 46 - woensdag

Woensdag

Vandaag geef ik weer heerlijke broodjes mee naar school toe. Eentje met kaas en eentje met kalkoenfilet. De snoeptomaatjes doen het altijd goed: lekker zoet en heel gezond! Voor wat extra vitamine C geef ik ook nog een paar mandarijnen mee. Een simpele, lekkere en gezonde lunch vandaag!

weekoverzicht lunch week 46 - donderdag

Donderdag

Vandaag gaan er weer wraps mee naar school toe! In herfststijl wel te verstaan. Ik beleg een wrap met kaas en rol deze op. Nadat ik hem in kleinere stukken gesneden heb rijg ik ze aan een prikker. Dit ziet er lekker feestelijk uit toch? De snoeptomaatjes leuk ik op met een herfstprikker, in het worstje steek ik ook een herfstige prikker. Simpel en leuk!

weekoverzicht lunch week 46 - vrijdag

Vrijdag

Ik blijf nog even lekker in de prikkers hangen. Lunchpunch heeft lekker vrolijke prikkers met sterren eraan. Bovendien zijn ze in hele stoere kleuren gemaakt: zwart, grijs en wit. Ook voor de wat oudere kinderen kan dit prima als lunch mee gegeven worden dus! Ik beleg een wrap met kalkoenfilet en eentje met kaas. Ik rol ze op, snijd ze in stukjes en rijg ze om en om aan de prikkers. Ook vandaag gaan er weer mandarijnen mee naar school toe. De worstjes van de Jumbo zijn super lekker en bovendien hebben ze een lekker handzaam formaat. Deze past er nog prima bij in de lunchbox van vandaag!

De komende week gaan de Sinterklaas uitstekers en de pietenprikkers weer uit de kast gehaald worden om daar de leukste lunches mee te maken. Een heerlijk thema om weer even helemaal los op te gaan voor ik aan de kerstlunches ga beginnen. Ik heb er zin in!

Deel deze post via

Leave a Comment