Weekoverzicht lunch week 15

Whoopwhoop…ook deze week zijn er weer een paar leuke bento lunches mee naar school genomen! Heerlijk om lekker aan het fröbelen te zijn met eten. De blije gezichtjes als ze de foto van hun lunch zien zijn gewoon onbetaalbaar! Jammer dat ik er bij het lunchen zelf niet bij kan zijn om te zien wat hun reactie is, haha.

Weekoverzicht lunch week 15 - maandag

Maandag

De wraps van No Fairytales blijven een groot succes! Ze zien er niet alleen geweldig uit, ze maken ook nog eens heerlijk. Met een paar plakjes gerookte kipfilet en grillworst kun je er al een prima lunch van maken. Even oprollen, in stukken snijden en netjes in de Yumbox leggen en je hebt een lekker middagmaal. Een paar blauwe bessen als tienuurtje zijn superlekker. De snoeptomaatjes en de cheestring snoep ik ‘s middags op. Zo houd ik het wel vol tot het avondeten!

Weekoverzicht lunch week 15 - Dinsdag

Dinsdag

Ik heb de alfabet-uitstekers van Hello Lunch ontdekt! Superleuk, helemaal als je een beginnende lezer in huis hebt. De oudste leest alles waar ook maar een letter op staat. Deze lunch is dus een schot in de roos! Ik heb er een muzikale lunch van gemaakt. Ten eerste door uit een plak kaas ‘La La Lunch’ te steken. Dit klinkt al als een vrolijk liedje natuurlijk! Daarnaast heb ik ervoor gekozen om prikkers met een muzieknoot te gebruiken om aardbeien en blauwe bessen aan te rijgen. Uit een mini Babybell steek ik ook de letters L A …zo kan hij ook een toontje meezingen!

Weekoverzicht lunch week 15 - woensdag

Woensdag

Ook vandaag gaan de wraps van No Fairytales mee in de Yumbox. Wel gemixt met een paar gewone wraps dit keer. Het geeft zo’n leuk kleureffect! En wraps blijven erg gemakkelijk om mee te geven. Beleggen, rollen, snijden en het is klaar! Een rijstwafel in stukjes gebroken blijft lekker lang knapperig als hij meegaat in de Yumbox. Echt een voordeel ten opzichte van andere lunchboxen hoor! Met een speciale groentenboor maak ik een spiraal van een stuk komkommer. Dit ziet er toch al spectaculair uit niet? Een energyball en blauwe bessen zorgen ervoor dat ik voldoende energie heb om de dag door te komen!

Weekoverzicht lunch week 15 - donderdag

Donderdag

Brrr….de lunch is niet veilig vandaag! Althans, de blauwe bessen zijn niet helemaal veilig… De mieren hebben de lunchbox ontdekt en nemen gewoon de blauwe bessen mee! Eentje is er zelfs al de lunchbox uitgeslopen…. Gelukkig zijn dit gewoon prikkers die de lunch net iets avontuurlijker maken. Een plaatje zo toch? Durf jij de blauwe bessen te pakken? Een witte en een bruine boterham besmeerd met jam steek ik uit met een uitsteker in de vorm van een puzzel. Door twee stukken om te draaien krijg je een leuk, speels effect! Een Woezel & Pip-kaasje maakt deze lunchbox compleet!

Weekoverzicht lunch week 15 - vrijdag

Vrijdag

Soms heb je van die dagen dat de groentelade in de koelkast maar niet leeg lijkt te geraken! Ik kijk dan wat er in de groentelade ligt, snijd dit fijn, klop een paar eitjes en doe dit samen in een koekenpan. Heerlijk om in de lunchpauze te genieten van een gezonde goed gevulde omelet! Een druivenmix zorgen voor extra vitaminen en een mini Babybell voor een lekkere snack ‘s middags. Ik kom mijn dag wel door!

Wat doe jij met overgebleven groenten? Je kunt er eventueel ook deze tortillataartjes van maken. Als jij nog tips hebt voor overgebleven groenten laat gerust een reactie onder dit bericht achter!

 

Deel deze post via

Leave a Comment