Weekoverzicht lunch week 13 - vrijdag

Weekoverzicht lunch week 14

De klok is alweer even verzet en nu begin ik er dan toch aan gewend te raken, haha. Het heeft even wat tijd nodig! Die tijd gebruik ik overigens amper om de lunches te maken. Ik kies er vaak voor om heel gemakkelijk met een paar uitstekers en prikkers een vrolijk geheel te maken van de lunch. Zo kost het me niet veel meer tijd dan wanneer ik een ‘gewone’ lunch maak en de kids vinden het een feest om op te eten!

Weekoverzicht lunch week 13 - maandag

Maandag

Gaaaaaap….gisteren is de klok verzet en daar is ook deze bagel nog niet helemaal aan gewend! Hij wordt belegd met een plakje kipfilet en door er oogjesprikkers in te steken lijkt het net of hij heel hard moet gapen! Met een ribbelmes snijd ik een stuk komkommer in plakken. Net zo gemakkelijk als met een ander mesje, het ziet er wel een stuk vrolijker uit. Als tienuurtje neem ik vandaag frambozen mee. Heerlijk zoet, echt genieten!

Weekoverzicht lunch week 13 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er een wrap met kaas mee naar school toe. De bietenwraps van No Fairytales maken direct een mooi plaatje van de lunch. Met de sushi-prikkers erin wordt het helemaal één groot feest! Een paar snoeptomaatjes zien er leuker uit met een prikker erin. Ik ga voor blauwe prikkers deze keer. Een paar puntjes koeienkaas zorgen voor een extra verwennerijtje tijdens de lunch.

Weekoverzicht lunch week 13 - woensdag

Woensdag

Vandaag ga ik weer voor een gemakkelijke lunch! Een boterham die ik met jam besmeerd heb steek ik uit met een uitsteker in de vorm van een vlinder. Hoe leuk is het om een vlinderboterham mee naar school te krijgen als je in de vlinderklas zit!?!? Om het vlinderfeestje compleet te maken schuif ik om een paar snackkomkommers een bentoring met een vlinder heen. Een derde bentoring schuif ik om een BiFi-worstje heen. Een plaatje toch?

Weekoverzicht lunch week 13 - donderdag

Donderdag

De Flaske Foodpot gaat vandaag weer eens mee naar het werk. In deze Foodpot blijft eten tot 12 uur warm, en tot 24 uur koud! Vandaag kies ik ervoor om lekker wat yoghurt mee naar het werk te nemen als lunch. Ik giet een beetje yoghurt in de Flaske Foodpot en leg er wat fruit bovenop. Dit herhaal ik tot de Foodpot bijna vol zit. Dan draai ik het deksel erop en laat de yoghurt gewoon op het aanrecht staan: ook zonder koelkast blijft het immers lekker koel! Een heerlijke lunch: even een genietmomentje!

Weekoverzicht lunch week 13 - vrijdag

Vrijdag

De laatste lunch van deze week alweer! Ik besmeer een boterham met jam en steek deze uit met de Funbites. Hierdoor maak ik snel allemaal kleine vierkantjes van de boterham. Deze rijg ik aan een paar prikkers. Een paar snackkomkommers tover ik om tot mooie bloemetjes door ze al zigzaggend in stukken te snijden. Supervrolijk toch? Ik heb nog wat pannenkoekenmix over en giet dit in een muffinvorm. Zo maak ik dit schattige lieveheersbeestjes pannenkoekje! Een mini-krentenbol maken de lunchbox compleet.

Zo zie je maar: ook zonder veel moeite kun je gemakkelijk een leuke lunch meegeven. Met een fijne uitsteker en een paar leuke prikkers creëer je gemakkelijk en snel een vrolijk resultaat!

Deel deze post via

Leave a Comment