cadeaulabels voor kerst - gratis printable - banner-2

Gratis cadeaulabel voor kerst (free printable)

Bij een feest horen cadeautjes! Ik vind het altijd zo enorm gezellig staan, als er veel cadeaus onder de kerstboom liggen. Daarnaast vind ik het super leuk als de cadeaus allemaal mooi ingepakt zijn. Een mooi papiertje er om, eventueel een lintje en een mooi cadeaulabel. Omdat ik het ook leuk vind om cadeautjes te geven, kun je vanaf vandaag gratis kerst cadeaulabels downloaden. Je kunt de labels vervolgens printen en uitknippen om jouw kerstcadeautjes tot ware kunstwerken om te toveren.

Kerstcadeautjes met mooie cadeaulabels

Deze kerstcadeau-labels heb ik voor je samengesteld. De kerstkleuren groen en rood komen er veel in terug. Die kleuren staan voor mij toch een beetje voor kerst. De cadeaulabels zijn er zowel groot als klein, zodat je een beetje kunt variëren als je aan het inpakken bent. Voor een extra speels effect kun je natuurlijk ook meerdere labels combineren.

Hoe gebruik je de gratis kerst cadeaulabels?

Deze cadeaulabels voor kerst kun je heel makkelijk gebruiken om je eigen kerstcadeaus mooi te versieren. Je begint met het downloaden van de gratis cadeaulabels. Hierna print je de PDF-bestanden uit. Het mooiste effect krijg je, als je ze op wat dikker papier print. Ik heb zo’n 20 labels gemaakt, je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te printen. Kijk even welke je het mooiste vindt, en print deze uit. Na het printen kun je de labels knippen. Zorg ervoor dat je hierna met een perforator of ponsapparaat een gaatje maakt in ieder label. Je kunt ze dan makkelijk met een lintje vast maken aan jouw kerstcadeaus.

Op de labels kun je de naam van de ontvanger schrijven. Het is leuk om dit met een goudkleurige pen of stift te doen: dat geeft direct een heel feestelijk effect. Schrijf de naam in sierlijke letters, zodat het ook een beetje een verrassing blijft van wie het cadeautje is. Een kleine hint naar de inhoud van het kerstcadeau kun je op de achterkant schrijven: dan zorg je direct voor een spelletje tijdens het uitpakken. Wat zou er in het cadeau zitten?

Heb je deze gratis cadeaulabels voor kerst gebruikt voor jouw kerstcadeaus? Ik vind het leuk als je met tagt als je een foto op Social media plaatst (@food_frobel_fun). Een reactie onder deze blog achterlaten vind ik ook leuk!

Heb je de cadeaus voor deze kerst allemaal al ingepakt? Bewaar deze gratis printable dan op een van je borden op Pinterest. Wie weet inspireer je anderen er nog mee.

cadeaulabels voor kerst - gratis printable - pinterest

 

Deel deze post via

1 thought on “Gratis cadeaulabel voor kerst (free printable)

  1. Wat een leuk idee!! Ik ga deze zeker gebruiken als label voor aan mijn cadeautjes. Groen en rood passen ook nog eens perfect bij mijn inpakpapier!

Leave a Comment