attractiepark in Best - Dippie Doe

Attractiepark in Best: Genieten bij Dippie Doe

Heb je zin om met er met de kinderen een dagje op uit te gaan in de omgeving van Eindhoven? Zoek je een plek waar de kids zowel binnen als buiten kunnen spelen? Denk dan eens aan attractiepark Dippie Doe in Best. Het is heerlijk om hier een dag met de kinderen naartoe te gaan. Lekker ravotten in de binnenspeeltuin of heerlijk uitwaaien in de achtbaan buiten: het kan allemaal. Lees snel verder om meer te lezen over dit toffe attractiepark in Best!

attractiepark best - binnen spelen dippie doe

Binnen spelen

Direct bij binnenkomst vallen de prachtige kleuren van de binnenspeeltuin je op. Door deze vrolijke kleuren word ik zelf al direct vrolijk: een prima begin van een dagje pretpark denk ik zo, haha. Binnen is er van alles te beleven. De draaimolen en de bank (je weet wel, zo’n bank waardoor het lijkt alsof je een vrije val hebt) zijn de eyecatchers direct bij de ingang. Er is echter ook een gigantische matjesglijbaan. Het duurt even voor je boven bent, maar de rit naar beneden is dan ook erg leuk! Ouders kunnen gewoon mee, dus ook voor de kleinere kids is dit leuk om te doen. Klimmen en klauteren kunnen de kids hier ook naar hartelust.

peuterspeeltuin - dippie doe

Ook voor de kleinere kids is er genoeg te beleven. Er is een hele hoek die speciaal voor de spelende peuters is ingericht. Ook hier weer veel vrolijke kleurtjes! Klimmen, bouwen, klauteren…ze kunnen zich hier perfect vermaken en jij kunt prima een oogje in het zeil houden.

Er staan, verspreid over het hele binnengedeelte van het attractiepark, best veel tafels en stoelen zodat ook de volwassenen zich kunnen vermaken. Rustig zitten, kletsen en kijken hoe de kinderen aan  het spelen zijn. Perfect toch? Voor de kids kun je een kan ranja bestellen, ook voor jezelf is de keuze een reuze! Naast de bekende frites met snacks kun je ook wat gezondere maaltijden bestellen. De hippe pokebowl is een aanrader hoor!

buiten spelen - dippie doe best

Buiten spelen

Ook buiten kan er naar hartelust gespeeld worden. Er zijn diverse leuke speeltuinen te vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van deze Angry Birds speeltuin? Superstoer om daar in te mogen spelen natuurlijk, haha. Er zijn op diverse plekken speeltuinen te vinden in het attractiepark. Best fijn, want als er veel kinderen in de ene speeltuin zijn kun je gewoon doorlopen naar de volgende speeltuin.

midgetgolf - dippie doe best

Er is ook een heuse midgetgolfbaan te vinden op het park. Helemaal in piratenthema, supercool! Vanaf het buitengedeelte kijk je overigens uit op AquaBest. Toen wij er waren zagen we veel waterskiërs: heel gaaf om te zien! Het was overigens ook best wel warm, haha. Gelukkig heeft Dippie Doe daar een oplossing voor bedacht: verspreid over het hele attractiepark staan diverse vernevelaars. Heerlijk om hier onderdoor te lopen om wat verkoeling te zoeken!

attractiepark in Best - Dippie doe

Attractiepark in Best

Dippie Doe zou geen attractiepark zijn zonder attracties natuurlijk! Voor kinderen van diverse leeftijden zijn er leuke attracties buiten te vinden. Zo is er een achtbaan voor de stoere, wat grotere kinderen. Heerlijk om even uit te waaien! Daarnaast is er ook een achtbaan die wat rustiger gaat: ideaal voor de kids die wat minder durven of het gewoon liever wat rustiger aan doen. Er is een groot piratenschip voor de grote durfals en een kleiner schip voor de wat kleinere piraten. Voor ieder wat wils dus! Grote favoriet hier was de zweefmolen. Lekker even uitwaaien terwijl je hoog boven het park uittorent: dat is natuurlijk ook helemaal te gek!

Dippie Doe is een attractiepark gelegen aan de Ekkersweijer 1 in Best. Entree bedraagt normaliter €14,95 per persoon, nu is er een actie waarmee je een euro korting krijgt. Je kunt de tickets hier bestellen. In de winter is alleen het binnengedeelte geopend, de entreeprijs ligt dan ook lager dan in de zomer. Met je entreeticket voor Dippie Doe kun je nu bovendien ook gebruik maken van het strandbad AquaBest. Heerlijk als je ook even af wil koelen na een dag spelen! Ben je op zoek naar meer verkoeling: lees dan ook eens mijn blog met tips voor leuke zwembaden in Brabant!

Wil je dit uitje onthouden voor later? Pin het dan op een van je borden op Pinterest!

attractiepark best - pinterest

Deel deze post via

Leave a Comment