zelf armbandjes maken totum resultaat

Zelf armbandjes maken met Totum

Als je stiefmoeder een blog heeft waarin ze knutseltips deelt, dan kan het haast niet anders dan dat je zelf ook van knutselen houdt. En dat doen de meiden hier! Ze vinden het heerlijk om rond te neuzen op mijn knutselzolder om te kijken wat ze kunnen gaan maken. Ze noemen het dan ook gekscherend mijn ‘Lego-masters kamer vol knutselspullen’. Bij het televisieprogramma Lego Masters kunnen de deelnemers namelijk uit een hele kamer vol legoblokjes en poppetjes de materialen kiezen waar ze mee gaan werken. Probeer je die kamer even voor te stellen, maar dan met knutselmateriaal en je hebt mijn zolder voor ogen…haha. Een waar paradijs voor de dames dus! Van shirts tie-dyen tot zelf armbandjes maken, het kan allemaal! Op die zolder staan trouwens ook een aantal kant-en-klare knutselsetjes. De meiden hebben namelijk niet altijd zin om zelf te bedenken wat ze gaan maken, en mijn inspiratie is soms ook op ;-).

Knutselsetjes van Totum

De knutselsetjes van Totum zijn hier favoriet. Door de vrolijke kleurtjes spreekt de verpakking de meiden al enorm aan. Bovendien staat het beoogde resultaat duidelijk op de voorkant, zodat het voor de meiden makkelijk is om zich voor te stellen wat ze gaan maken. De handleiding is altijd duidelijk, met plaatjes en tekst, waardoor de projecten ook prima door de kinderen alleen gemaakt kunnen worden. De meiden hebben onlangs de serie Rainbow Pets, van Totum ontdekt. Hierin staan vrolijke dieren met regenboog-kleuren en eenhoorns centraal. Eerder hebben ze al een setje kaarten versierd door middel van diamond painting. Nu gaan we aan de slag met een setje om een bedelarmbandje te maken.

zelf armbandjes maken totum inhoud knutselpakket

Zelf armbandjes maken

De dames vinden sieraden de laatste tijd steeds interessanter worden. Oorbellen worden afgewisseld, er wordt gekeken bij welk kledingstuk een ketting het beste staat en ook de armbanden moeten matchend zijn tegenwoordig. Toen ze weer een knutselsetje uit gingen zoeken viel de keuze al snel op het setje om bedelarmbandjes te maken. De Rainbow Pets spelen ook hier weer een hoofdrol. Het setje bestaat uit twee schakelarmbandjes, een stickervel met puft stickers met de Rainbow Pets erop, ringetjes om de bedels aan de armband vast te maken en een gebruiksaanwijzing. Op het stickervel zitten stickers met een rondje aan de bovenkant: deze kunnen als bedels gebruikt worden. Er zitten er steeds twee van dezelfde op het stickervel. Daarnaast zitten er ook een paar losse puffy stickers op het vel, zodat de dames ook andere dingen kunnen versieren met de vrolijke dieren.

De bedelstickers worden van het stickervel afgehaald en worden op elkaar geplakt. Met een cocktailprikker wordt het gaatje aan de bovenkant doorgeprikt. Hierna worden de bedels aan de ringetjes vastgemaakt, om deze ten slotte aan de armband te bevestigen. Al heel snel hebben ze hun eigen armband gemaakt. De meiden vinden het superleuk om te doen, en het resultaat mag er zijn!

Het setje om de armbandjes te maken kost €6,79 en is onder andere te koop bij Bol.com. Ook een superleuk idee om cadeau te doen bij een kinderfeestje!

Wil je deze cadeautip voor meiden bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande foto voor!

zelf armbandjes maken-2

 

Deel deze post via

Leave a Comment