totem diamond painting set review banner

Review: Totum Rainbow Pets Diamond Painting Set

Tijdens de laatste lockdown heb ik er weer een hobby bijgekregen hoor! Ik vind het heerlijk om af en toe even lekker te gaan Diamond Painten…als dat een werkwoord is, haha. Even verstand op nul en alleen kijken waar ik welk steentje ga plakken, heerlijk. Echt ideaal om even te ontspannen. Nu vinden de meiden het ook leuk om te doen, maar een heel vel vol diamantjes plakken is toch wat teveel werk. Totum heeft een heel leuke set waarbij de kids toch zelf kunnen Diamond Painten, zonder dat ze er heel lang mee bezig zijn. Aandacht is namelijk nogal eens een dingetje als het om knutselen gaat, dus een project wat niet teveel tijd kost is altijd welkom.

totem diamond painting set review inhoud

Inhoud set

De set ziet er heel kleurrijk uit! De naam Rainbow Pets doet natuurlijk al vermoeden dat er veel kleuren in zitten, en dit blijkt ook het geval te zijn. Mooie, vrolijke kleurtjes knallen je tegemoet. In de set zitten 4 kaarten met een beschermfolie er overheen. Deze zorgt ervoor dat de vakjes waar de steentjes op komen (die plakken) hun plakkracht niet verliezen. Op de kaarten staan de vrolijke regenboogdieren. Ook zitten er 4 enveloppen bij, zodat de kaart ook direct verstuurd kan worden als hij klaar is: superleuk! Er zit een applicatietool bij die lijkt op een soort waskrijtje. Hiermee kunnen de steentjes gepakt worden en op de kaart geplakt worden. Er zitten ruim 800 stressteentjes in de set, die je met behulp van het sorteerbakje makkelijk kunt sorteren voor ze op de kaart gaan. Met het stickervel wat erbij zit kunnen de kaarten nog wat extra gepimpt worden.

totem diamond painting set review hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Op alle kaarten zit een beschermfolie. Deze haal ik er eerst af. Zo komen de plakstrips vrij te liggen waar de diamantjes opgeplakt gaan worden. De diamantjes leg ik in het sorteerbakje. Dit doe ik per kleur, zodat het voor de meiden makkelijker werken is. Met de applicatietool pakken ze de steentjes uit het bakje om ze vervolgens op de kaart te plakken. De applicatietool is lekker breed, waardoor hij perfect te hanteren is voor de meiden. Als alle diamantjes op de kaart zitten gaan de meiden helemaal los met hun stickervellen. De kaarten worden geschreven, gaan in de enveloppen en dan gaan we onderweg naar de brievenbus om vrienden te verrassen met deze zelfgemaakte kaarten!

Het is echt een hele leuke set, waarmee in no time een mooi resultaat te behalen is. De meiden vinden het erg leuk om te doen. Ze vinden het helemaal fantastisch om hun zelfgemaakte kaarten te versturen. De set is onder andere te koop bij Bol.com, voor nog geen €10,-. Leuk ook als cadeau voor een kinderfeestje!

De link in deze blog is een affiliatie-linkje. Dat betekent dat ik een klein percentage van jouw bestelling krijg als je via deze link iets bestelt bij Bol.com. Jij betaalt niets extra’s, ik kan er bijvoorbeeld een stukje van de hosting van mijn site van betalen…

 

Deel deze post via

Leave a Comment