weekoverzicht bento lunch week 24

Weekoverzicht lunch week 24

Whoopwhoop…de zomer lijkt er nu toch echt aan te komen! Na een week met veel regen (jeuj…wat zijn de plantjes daar blij mee!) komen er nu weer tropische temperaturen aan. Heerlijk om er op deze Vaderdag lekker op uit te trekken! De afgelopen week was een korte week. Na Pinksteren blijven er natuurlijk nog maar vier dagen over om lunches te maken. Wat ik deze week voor lunches heb meegegeven kun je hieronder lezen.

weekoverzicht lunch week 24 - dinsdag

Dinsdag

Het nieuwe thema op school is de onderwaterwereld. Ik vind het altijd leuk om daar dan met de lunches ook op in te spelen. Aangezien de oudste ook een zeemeerminfan is heb ik ervoor gekozen om er een zeemeerminnenlunch van te maken. Met de Lunchpunch steek ik gemakkelijk en snel een zeemeermin uit een besmeerde boterham. Uit een andere boterham steek ik met de andere Lunchpunch uitsteker van de zeemeerminnenset een paar staarten uit. Een paar prikkers met schelpen waaraan ik wat snoeptomaatjes prik maken het geheel af.

Weekoverzicht lunch week 24 -woensdag

Woensdag

Vandaag gaan er weer wat leftovers mee naar het werk. Ideaal vind ik het: ik hoef niets weg te gooien van het avondeten en ik hoef niks extra’s te maken voor de lunch. Ik lunch met een quinoa-salade met bimi en zalm. Lekker veel groenten en bovendien haal ik de nodige vetten uit de zalm. Het is eigenlijk een warm gerecht naar een van de recepten van de Albert Heijn, ik vind het koud echter ook prima smaken! Het herinnert me er gelijk aan dat ik best wat vaker quinoa kan bereiden. Eerst at ik het geregeld, nu vrijwel nooit meer. Snel maar weer eens op het menu zetten dus! Daarnaast neem ik nog wat aardbeien en een paar blokjes kaas mee. Ik kom mijn dag wel door zo!

weekoverzicht lunch week 24 - donderdag

Donderdag

Soms heb ik even niet zoveel tijd om een feestje van de lunch te maken, oops! Vandaag is zo’n dag. Dit resulteert in een, voor mijn doen, saaie lunch. Deze smaakt er overigens niet minder om hoor. Bij thuiskomst hoor ik dat er heerlijk van gesmuld is. Vooral snoeptomaatjes zijn hier favoriet. Vinden ze die bij jou thuis ook zo lekker? Bovendien een ideale snack omdat je er zelf niets aan hoeft te doen, haha. Zodra de kids met hun rechterhand over hun hoofd heen bij hun linkeroor kunnen is het strottenhoofd groot genoeg en hoeven de tomaatjes niet eens meer doorgesneden te worden.

weekoverzicht lunch week 24 - vrijdag

Vrijdag

Ik geef een lieve lunch mee naar school toe vandaag. Met een hartjesuitsteker haal ik twee hartjes uit een boterham. Echt super gemakkelijk en het ziet er gelijk heel feestelijk uit. Een BiFi-worstje, een van de andere favoriete snacks hier thuis, snijd ik in twee stukken. Om iedere helft rijg ik een bentoring met een hart erop. De plakjes komkommer leg ik op een stapeltje, zo lijkt het net een klein groen monstertje. Met een oogjesprikker met hartjes erop is ook dit ineens een lief plaatje geworden! Dit is toch een perfecte lunch om mee het weekend in te gaan? Ik houd ervan in ieder geval!

Fijne zondag nog, geniet ervan! Hier staat er weer een barbecue op de planning, heerlijk! Wat eet jij op deze Vaderdag?

Deel deze post via

Leave a Comment