flaske foodpot weekoverizcht lunch

Weekoverzicht lunch week 49

De laatste week Sintlunches alweer. Ook gelijk een korte week, want op 6 december is er een studiedag. Vier dagen met lunches dus, ik bouw het Sinterklazen in de lunch alvast wat af…haha. Even wat rust tussen de Sint en de kerstman in mag ook wel even. Lees je mee om te zien wat ik deze week voor lunches mee gaf?

weekoverzicht lunch week 49 - maandag

Maandag

De week begint gezond, met een heerlijke salade met pasta, sla, groenten en zalm. Een lekkere dressing erover maakt het helemaal af! Met een handjevol blauwe bessen kom ik alvast aan wat vitamines voor vandaag. De mini blokjes koeienkaas zorgen voor wat extra calcium. Een gezonde lunch om de week mee te beginnen dus, ik houd ervan!

weekoverzicht lunch week 49 - dinsdag

Dinsdag

Uit een boterham met jam steek ik met een uitsteker een heuse Sinterklaas. Een hele statige vind ik zelf, met zijn staf in zijn hand. De Sint is sowieso veel terug te vinden in deze lunchbox. In de tomaatjes steek ik een prikker met een Sintje erop. Ziet er toch net wat leuker uit dan gewoon een handje tomaten. Een snee kruidkoek steek ik uit met een uitsteker in de vorm van een mijter. Als dat geen feestelijke Sintlunch is weet ik het ook niet meer!

weekoverzicht lunch week 49 - woensdag

Woensdag

Met dit weer vind ik het erg lekker om een warme lunch mee naar het werk te nemen. In de Flaske Foodpot blijlft deze bovendien ook lekker lang warm! ‘s Ochtends warm ik de pan met soep even goed op. Hierna schep ik de soep ik de Flaske Foodpot. Met het deksel er goed op blijft hij zeker tot aan de lunchpauze lekker warm. Ideaal! Zo hoef ik niet de soep in de pauze ook nog eens op te gaan warmen en kan ik direct beginnen met eten. Ik houd ervan, haha.

weekoverzicht lunch week 49 - donderdag

Donderdag

Vandaag is alweer de laatste schooldag van deze week. Bovendien is het ook nog eens 5 december! Tijd voor een cadeautje in de lunchbox dus. In een halve krentenbol steek ik hierom een bentoring met een pakje erop: klaar voor pakjesavond! Het paard van Sinterklaas, Ozosnel, bewaakt de wortels die hij zelf ook zo lekker vindt. Lekker veel extra vitaminen alvast! Van een boterham en een halve krentenbol maak ik een soort stoomboot. Met een prikker met een boot erop is de Sint alvast klaar voor zijn terugtocht naar Spanje!

Deel deze post via

Leave a Comment