weekoverzicht lunch week 43

Weekoverzicht lunch week 43

Hoewel regio midden en noord nu vakantie hebben, zijn de scholen hier alweer een week bezig. Ik grijp deze kans natuurlijk aan om volop Halloween-lunches te maken. Volgende week is het immers al Halloween! Time flies…  Heerlijk om zo los te kunnen gaan op een thema, helemaal als het een griezel thema is, moewahahaaa… Mijn kast puilt dan ook uit van de prikkers, uitstekers en bentoringen die ik kan gebruiken voor dit thema. Ik houd ervan! Lees je mee met de lunches van deze week? weekoverzicht lunch week 43 - maandag

Maandag

Deze week begin ik met een heerlijke salade. Van wat krieltjes, boontjes, maïs, paprika, komkommer en tonijn maak ik een salade niçoise. Door de krieltjes vult hij lekker en je krijgt bovendien gelijk een lading groenten binnen. Aangezien dit de trommel voor vriendlief is zorg ik dat hij zeker voldoende gevuld is. Een BiFi-worstje, mini Knoppers, snackreep en een paar puntjes koeienkaas maken deze lunchbox dan ook compleet.

weekoverzicht lunch week 43 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er al een voorzichtige Halloweenlunch mee naar school toe. Ik besmeer een boterham met hazelnootpasta (die blijft echt favoriet hier in huis) en leg er een vampiergebitje in. Ieuw… Uit de snoeptomaatjes steekt een enge groene vinger, probeert hij nou een worstje te pakken? Deze worden gelukkig goed beschermd door de huisspin vandaag.

weekoverzicht lunch week 43 - donderdag

Woensdag

Wat kijkt dat broodje eng zeg! Met een bentoring met een paar enge ogen erop wordt een broodje heel gemakkelijk en snel omgetoverd tot een Halloweenbroodje. Een krentenbol wordt als luchtbed gebruikt door een spookje. Ik snijd een BiFi-worstje in kleine stukjes. Deze worden goed beschermd door hun eigen bodyguards: een vampier, Frankenstein en een skelet bewaken de worstjes.

weekoverzicht lunch week 43 - woensdag

Donderdag

Voor vandaag staat er weer een griezellunch op de planning. Ik besmeer een boterham met hazelnootpasta. Voor ik de bovenste snee brood erop leg haal ik hier een vleermuis uit met een uitsteker. Zo krijg je als het ware een vleermuis van hazelnootpasta. De tomaatjes krijgen gezelschap van een ronde vriend. Er ligt gewoon een oogbal in de lunchbox! Een bentoring met een skelet erop zit om het BiFi-worstje heen…your worst nightmare ;-)…

weekoverzicht lunch week 43 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag gaat de Munchbox voor het eerst mee naar school toe. Ik beleg twee boterhammen met kaas. De ene leg ik plat in het grote vak. Hier steek ik een prikker met een vleermuis in. De andere boterham leg ik op zijn kant in het kleine vak. Hier steek ik een griezelige groene vinger in. Het lange vak vul ik met wat plakjes komkommer en een BiFi-worstje wat gevangen wordt gehouden door een spin. De kiwibessen worden goed in de gaten gehouden dit keer. Zie je ook de vampier die de krentenbol op aan het eten is? Ohoh…als er nog maar iets over blijft om op te eten in de lunchpauze!!!

Volgende week kan ik nog een paar dagen los met de Halloweenlunches. Wie weet knal ik er nog wel een Halloween diner uit deze week, gewoon omdat het kan, haha. Griezelige avond nog, en tot het volgende weekoverzicht! Lees je volgende week gezellig weer mee?

Deel deze post via

Leave a Comment