bento weekoverzicht week 41

Weekoverzicht lunch week 41

Afgelopen week was het alweer de laatste week voor de herfstvakantie. Met andere woorden: we hebben vakantie!!! Jeuj! Wij in het zuiden hebben nu al vakantie, regio midden en noord moeten nog een weekje langer wachten. Maar goed: wij moeten dan weer langer wachten tot het kerstvakantie is, haha. Met de herfstvakantie in het vooruitzicht vind ik het leuk om ook wat herfstige en Halloweenlunches te maken. De kids moeten er dus nu al aan geloven, hihi.

Weekoverzicht lunch week 41 - maandag

Maandag

De week begint met een heuse Jack-o-lantern lunch. Pompoenen alom! In ieder vakje van de Mepal lunchbox ligt wel een pompoen te wachten om opgegeten te worden. Met een softgrip uitsteker haal ik een paar pompoenen uit een boterham. Met een vleermuisprikker er in ziet het er al wat enger uit. Ik snijd een stuk komkommer af en aan de bovenkant snijd ik daar twee driehoekjes uit. Hierna snijd ik hem in plakjes en voilà: je hebt allemaal kleine pompoenen! De koeienkaasjes leuk ik op met een prikker met een pompoen erop. Klaar is de pompoenenlunch!

Weekoverzicht lunch week 41 - dinsdag

Dinsdag

Moewahahaaa…..er gaat een monster mee naar school vandaag. Met een bentoring met een paar enge ogen erop tover ik een bruin broodje in no time om in een monster! Door met een stempel een heksenmuts in een plak appel te stansen en daar wat kaneel over te strooien krijg ik een mooi effect. De kat heeft toevlucht gezocht op een mini BiFi worstje. Zou hij bang zijn geworden van de spin?

Weekoverzicht lunch week 41 - woensdag

Woensdag

Mmm…vriendlief heeft rendang gemaakt. Echt heerlijk! Gelukkig is er nog een beetje over en dat neem ik mooi mee naar het werk. Zo hoeven we de restjes niet weg te gooien. Nou ja, eerlijk is eerlijk, als dat wel aan de orde was geweest had ik het alsnog gewoon opgegeten, zo lekker vind ik het! Wat boontjes, rijst en kroepoek versterken het Aziatische gevoel. Ik houd ervan.

Weekoverzicht lunch week 41 - donderdag

Donderdag

En weer gaan de pompoenen mee naar school toe! Wat ik eergisteren met de heksenmuts heb gedaan doe ik nu met een stempel met een pompoen erop. Het ziet er direct mooi uit, en door de kaneel gaat de appel er ook niet vies en bruin uit zien. Een knijpzakje met fruit compote tover ik in Halloweensferen door er een leuk zakje omheen te doen. Op het broodje leg ik een ring met een pompoen erop zodat hij mooi bij de rest past. Simpel, maar wel leuk!

Weekoverzicht lunch week 41 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag neem ik weer restjes mee naar het werk. Niet omdat ik geen inspiratie heb hoor, inspiratie te over! Ik vind het zonde om een eten weg te gooien. Bovendien vind ik het niet relaxed om elke dag hetzelfde te eten qua lunch en door de kliekjes mee te nemen sla ik dus twee vliegen in één klap. Een kiwi snijd ik zigzaggend doormidden, wat een leuk effect geeft. Een mini BiFi-worstje maakt de lunch van vandaag compleet.

En nu….lekker genieten van de vakantie! Wij gaan lekker leuke dingen doen de komende week. Of gewoon een paar dagen even niets, dat kan natuurlijk ook heerlijk zijn! Heb je al vakantie: geniet ervan! Zo niet…volgende week ben jij aan de beurt, nog even volhouden ;-).

Deel deze post via

Leave a Comment