weekoverzicht lunch week 40 banner

Weekoverzicht lunch week 40

De herfst is echt begonnen….en hoe! Een hele week met alleen  maar regen, bleeek. Dan proberen we met de leuke lunches maar een beetje om het zonnetje in huis te halen. Een vrolijk gezichtje door een mooie lunch zorgt er al voor dat die herfstblues achterwege blijft. Op naar de lunches van deze week dus!

Weekoverzicht lunch week 40 - maandag

Maandag

Deze week begin ik gemakkelijk. Ik snijd een boterham diagonaal doormidden zodat hij precies in het grote vak van mijn broodtrommel past. Er past nog net een mini-krentenbol naast: ideaal! Om het zomerse gevoel nog een beetje vast te houden neem ik lekker zomers fruit mee naar het werk. Bramen, blauwe bessen en frambozen. Heerlijk! De cheesedippers maken de lunch compleet!

Weekoverzicht lunch week 40 - dinsdag

Dinsdag

Vandaag gaat er een echte herfstlunch mee. Van een boterham snijd ik een herfstblad. Eerst snijd ik de korstjes eraf waarna ik wat puntjes uit de zijkanten snijd. Zo houd ik een mooie vorm over! Van een stuk paprika maak ik op eenzelfde manier een herfstblad. Nou ja, hier snijd ik de korstjes natuurlijk niet vanaf..haha. De blokjes kaas worden met een paar prikkers ook in herfstsferen gebracht.

Weekoverzicht lunch week 40 - woensdag

Woensdag

Vandaag neem ik een lekkere salade mee naar het werk. Met een beetje sla, groenten, gerookte kip en croutons maak ik gemakkelijk een heerlijk voedzame salade. Wat kipspiesjes zorgen voor een beetje extra eiwitten. Bananenbrood met chocolade, dat klinkt toch als een echte verwennerij? Precies daarom neem ik deze mee naar het werk, even een genietmomentje!

Weekoverzicht lunch week 40 - donderdag

Donderdag

It takes two to tango! Vandaag gaat er van alles twee mee in de lunchbox. Twee broodjes, twee mandarijnen en twee mini Babybels. Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn natuurlijk! De broodjes beleg ik met een lekkere salade waardoor ik ook bij deze lunch weer een heerlijk verwenmoment creëer. De mandarijnen smaken weer lekker zoet, ik houd ervan! En die Babybel…tja, hoewel het volgens mij eigenlijk voor kleinere kids bedoeld is vind ik dat ook erg lekker. Sterker nog: de kids vinden er hier helemaal niets aan, haha.

Weekoverzicht lunch week 40 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag gaat de Yumbox weer eens mee naar het werk. Ik neem de bietenwraps van No Fairytales mee. Met een paar plakken kipfilet erop vind ik het een heerlijke lunch. Bovendien zien ze er zo lekker fotogeniek uit, haha. Een mini-krentenbol past precies in het grote vak van de Yumbox, ideaal! Naast wat lekker zomerfruit neem ik ook gepofte kaas mee. Wat? Ja, ik had er zelf ook nog nooit van gehoord. Voor een kaasliefhebber als ik is dit een ware traktatie. Wat een genot zeg, heerlijk! Een handje nootjes gaan mee in het treatvakje van de Yumbox. Lekker hoor!

En dan zit de week er al weer op! Volgende week nog één week, en dan is het alweer vakantie. Aan het eind van de week deel ik nog een aantal low budget tips voor uitjes in de vakantie met je. Ideaal als je bang bent om je te gaan vervelen met de kids, haha. Ik verwacht ook dat ik de komende week iets meer Halloween terug laat komen in de lunchbox, gewoon omdat ik dat zo’n heerlijk thema vind, haha.

Deel deze post via

Leave a Comment