Weekoverzicht lunch week 4 - donderdag

Weekoverzicht lunch week 4

Het was een bijzondere week dit keer, mede door de sneeuwval doet het landschap extra winters aan. Goed eten is met deze kou des te belangrijker. Hierom ook nu weer een aantal lekkere, goed vullende lunches! Lees je mee?

Weekoverzicht lunch week 4 - maandag

Maandag

Deze week begint gezond en superlekker! De meiden van Chickslovefood hebben een heerlijk recept bedacht voor een zalmfrittatta. Deze maak ik dan ook graag om mee naar mijn werk te nemen. Hij zit boordevol spinazie en zalm, supergezond dus! Doordat hij zo lekker is lijkt het haast alsof je een sinner te pakken hebt, hihi. Voor nog wat extra vitaminen neem ik een kiwi en wat snoeptomaatjes mee vandaag. Lekker hoor….

Weekoverzicht lunch week 4 - dinsdag

Dinsdag

Brrrrr….wat is het koud! Vandaag valt er veel sneeuw, wat zorgt voor prachtige plaatjes! Ik vind het er altijd mooi uitzien, die kou hoeft er voor mij echter niet bij…haha. Ik neem vandaag een bagel mee als lunch. Door het gat in het midden, wat dienst kan doen als mond, kun je er heel gemakkelijk een leuk gezichtje van maken! Een oogjesprikker en een winterse muts maken het hoofdje compleet! Tussen een handjevol blauwe bessen steek ik een paar winterse bentoringen. Is het sneeuwpopje niet te schattig gewoon? Met een stempel die eigenlijk bedoeld is voor fondant druk ik sneeuwsterren in plakken komkommer… De winter is volop aanwezig in deze bento!

Weekoverzicht lunch week 4 - woensdag

Woensdag

Vandaag ga ik voor een easypeasy leftover lunch. Ik neem gnocchi mee, met een lekkere groentensaus. Deze is gegratineerd met mozzarella en parmezaanse kaas. In de pauze warm ik dit even op en dan kan ik er de rest van de dag weer tegen! Een warme maaltijd is wel lekker met dit weer natuurlijk. Ook vandaag gaan er blauwe bessen mee in de bentobox: sund om weg te gooien, en de emmers van 500 gram waren in de aanbieding deze week…haha.

Een raw bar zorgt ervoor dat ik wat later op de middag mijn trek ook nog kan stillen.

Weekoverzicht lunch week 4 - donderdag

Donderdag

Vandaag neem ik de Yumbox weer eens mee naar mijn werk. Ik neem bietenwraps mee van NoFairytales. Ze smaken goed en zien er lekker vrolijk uit door het roze kleurtje wat ze hebben. Ik vul de wraps met kaas en rol ze op. Net zo gemakkelijk als een boterham met kaas, het ziet er wel een stukje leuker uit! Een handjevol sojabonen zorgt voor de nodige eiwitten vandaag. Een MiniBabybel snackt altijd lekker weg, hihi. En ja, het wordt wat saai maar niet minder lekker: de blauwe bessen en snoeptomaatjes vinden ook vandaag hun weg naar de lunchbox!

Weekoverzicht lunch week 4 - vrijdag

Vrijdag

Deze week eindig ik wederom met wat leftovers. Ik neem de overgebleven sushi (bestaat dat? Nee hoor, ik had alvast wat in de Yumbox gedaan, hihi) mee in de bentobox. Een paar wraps, naturel deze keer, vul ik met gerookte kipfilet. Voor de verandering leg ik de tomaatjes dit keer om en om in de Yumbox. Zo lijkt het net of ik een heel originele snack meeneem, hihi. Koeienkaas vult vandaag het treatvakje van de lunchbox…blauwe bessen zorgen voor nog wat extra vitaminen.

De week zit er weer op. Nog een paar uurtjes genieten van het weekend, vanavond de lunches voor morgen voorbereiden en dan morgen weer beginnen met een nieuwe werkweek…Fijne avond nog!

Deel deze post via

Leave a Comment