Weekoverzicht lunch week 4

Brrr…wat was het koud deze week hè? Zou er dan toch nog sneeuw komen dit jaar? Het is even afwachten nog, van mij mag het al wel weer lente worden hoor… Lekker zonnig en een stukje warmer. Dat is toch meer mijn ding dan die koude die we deze week gehad hebben…brrr. Al vind ik het dan wel weer leuk om mijn bontjas met panterprintje aan te trekken: ieder nadeel heb zijn voordeel toch, haha. Maar goed, over naar de lunches van deze week. Want het koude weer maakt wel dat ik wat extra tijd heb om aan de lunches te werken: ik ga ik die kou toch niet meer naar buiten toe…hihi.

bento lunchbox maandag

Maandag

Vandaag neem ik als eerste tussendoortje wat gedroogde vruchten mee naar het werk. Heerlijk om toch een beetje het gevoel te hebben dat je aan het snoepen bent, hihi. Als lunch neem ik een boterham met rosbief en mosterd mee. Daarnaast eet ik ook een opkikkertje. Om vier uur snack ik nog een paar kleine Babybel kaasjes en een pakje crackertjes met rozemarijn en zeezout. En dan is de kop er alweer vanaf deze week.

bento lunchbox dinsdag

Dinsdag

Vandaag geef ik de Munchbox mee naar school toe. Een lekker grote box waar wel alles gescheiden blijft van elkaar. Ideaal vind ik zelf. Ik kies voor een zeemeermin-thema dit keer. Een boterham met hazelnootpasta steek ik uit met een uitsteker in de vorm van een zeemeerminstaart. Een boterham met jam snijd ik in kleine vierkantjes zodat ze prima in de vakjes van de Munchbox passen. Ik steek er een prikker van een zeemeerminnenstaart in. Dit doe ik ook in de blokjes kaas die ik meegeef. Daarnaast gaan er ook nog een paar tomaatjes mee naar school toe. In het treatvakje stop ik wat knapperbolletjes. Een schot in de roos!

bento lunchbox woensdag

Woensdag

Hoe cool is deze lunchbox? Ik kocht hem een paar weken terug bij de Lidl. Daar moet een hondenlunch in toch? Met de Lunchpunch in de vorm van een hond maak ik gemakkelijk en snel een hondje van een boterham met hazelnootpasta. Het scheelt een hoop als je hiervoor een casinobrood gebruikt. Daar komen de minste restjes vanaf, ideaal. In de kaasblokjes steek ik een paar berenprikkertjes. Superschattig toch? Met een prikker met een ster erop, die bij de Lunchpunch verkocht wordt, rijg ik de tomaatjes aan elkaar.

bento lunchbox donderdag

Donderdag

De Yumbox leent zich uitstekend voor een lekker kleurrijke lunch. De wraps van No Fairytales passen daar dan ook perfect bij. Ik kies dit keer voor de paprika variant van de wraps. Gevuld met komkommer, kalkoenfilet en avocado is het een echte traktatie! Mijn tienuurtje voor vandaag is een handje fruit. Ook al zo’n snoepje. En ik snoep in de middag nog even door met wat komkommerreepjes die ik in de hummus dip.

bento lunchbox vrijdag

Vrijdag

In de eerste pauze snoep ik een cracker met pindakaas. Lekker heur! Heb je trouwens mijn blog over snacken met pindakaas al gelezen? Als je net zo kunt genieten van pindakaas als ik is het zeker een aanrader om eens een paar snacks te proberen. Tijdens de lunch eet ik een salade met zoete aardappel, sperziebonen en tonijn. Om vier uur snack ik lekker wat zoute popcorn weg, op vrijdag mag dat toch? Hahaha…

Dat waren de lunches van deze week alweer. Op naar de volgende week!

Deel deze post via

Leave a Comment