weekoverzicht lunch inspiratie bento week 36

Weekoverzicht lunch week 36

Alweer een weekoverzicht van de lunches van week 36? Hoe kan dat nou? Tja, uhm…na de vakantie heb ik er een beetje moeite mee gehad om weer in het ritme te komen kennelijk. Ik ben direct na de vakantie begonnen met week 35, terwijl dit nog week 34 was. Time flies, maar niet zo hard dus…hahaha. Vandaar dat ik nu maar weer overschakel op de week die het daadwerkelijk is. Lees dus snel verder voor het echte weekoverzicht van week 36, hahaha.

weekoverzicht lunch week 36 - maandag

Maandag

Zeemeerminnen blijven favoriet hier. Toen ik deze leuke zeemeerminnenprikkers tegenkwam was ik dan ook snel verkocht. Nou ja, die prikkers waren verkocht natuurlijk… Ik vind het sowieso heerlijk om met prikkers te werken. Je steekt ze ergens in en je hebt direct een superleuk effect. Zo ook bij deze zeemeerminstaarten. De tomaatjes en druiven worden er gelijk een stuk, uhm…zeemeerminneriger van ;-). Met de zeemeermin LunchPunch tover ik een boterham met jam om in een schattige zeemeermin. Met een paar mooie staarten van brood erbij is ook deze lunchbox weer compleet.

weekoverzicht lunch week 36 - dinsdag

Dinsdag

De Boho Tiffin gaat weer eens mee naar het werk. Ik vul hem  met een lekkere pastasalade met feta. Heerlijk! En ideaal om de koelkast even leeg te maken. Pasta koken, groenten snijden, feta erbij en ik ben klaar. Als fruit neem ik wat aardbeien, frambozen en blauwe bessen mee naar het werk. Niets zo lekker als het echte kleine zomerfruit wat mij betreft, heerlijk! Daarnaast neem ik nog wat cashewnoten met cranberries mee om ook het laatste bakje van de tiffin te vullen. Lekker hoor!

weekoverzicht lunch week 36 - woensdag

Woensdag

Hoewel de oudste niet meer in de vlinderklas zit blijven vlinders het goed doen in de lunchbox. Met een uitsteker kom je ook hier al een  heel eind. Een boterham wordt een vlinderboterham door er met een uitsteker met softgrip (die werken echt superfijn) een vorm uit te steken. Uit de rest van de boterham steek ik bloemetjes, vlinders worden immers altijd in de buurt van bloemen gespot nietwaar? Ook uit de komkommer steek ik bloemetjes. Van een banaan, twee eieren en een paar bramen maak ik cakejes. Deze vlindervorm gaat vandaag mee naar school. Heel gemakkelijk en erg lekker!

weekoverzicht lunch week 36 - donderdag

Donderdag

Na de vlinderlunch kan een bloemenlunch niet ontbreken natuurlijk. Uit een boterham steek ik een paar vrolijke bloemetjes. Ik heb een muffinvorm met allemaal leuke lentevormpjes. Naast de vlinder die ik gisteren mee gaf maakte ik ook een bloemetjescakeje. Uit een paar plakjes komkommer steek ik bloemetjes. Deze gaan mee als snack vandaag.

weekoverzicht lunch week 36 - vrijdag

Vrijdag

Vandaag gaat er weer eens een pastasalade mee naar het werk. Ik blijf dat een ideale manier vinden om de groentenla een beetje leeg te maken. De overgebleven groenten kunnen fijngesneden worden in de salade. Een lekkere plak bananenbrood, gemaakt van de mix van Leev (lees er hier meer over), zorgt voor een heerlijk tienuurtje. Om vier uur snoep ik een paar tomaatjes. Zo houd ik het wel vol tot het avondeten, haha.

Wat is jouw favoriete tussendoortje? Heb je een lekker recept wat je maakt en vaak mee geeft in de lunchbox? Let me know…ik ben benieuwd!

 

Deel deze post via

Leave a Comment