Weekoverzicht lunch week 26

Het schooljaar zit er voor ons, in het zuiden van het land, echt bijna op! Nog een week en dan kunnen we heerlijk van de vakantie gaan genieten. Weet jij al wat je op zondag wilt zien in plaats van dit overzicht? Laat het me weten in een reactie onder dit bericht of via social media!

Nog een weekje los op de leuke lunches en dan gaan de bentospullen weer even in de kast. Nou ja, ik zal natuurlijk wel wat monkeyplatters maken in de vakantie dus helemaal ongebruikt blijven de prikkers en uitstekers natuurlijk niet. Voor we aan de laatste week beginnen eerst maar eens een overzicht van de afgelopen week.

Weekoverzicht lunch week 26 - maandag

Maandag

De week begint gemakkelijk. Een wrap doet het altijd goed en  hoewel het qua beleggen net zo gemakkelijk is als een gewone boterham geef je wel even net wat anders mee naar school. Een paar strooitomaatjes zijn ideaal om als groenten mee te geven voor de lunch. De kids hoeven geen moeite te doen om ze door te bijten waardoor de kans dat ze achterin hun keel schieten veel kleiner is. En ja hoor, daar is hij weer: het BiFi-worstje. Dit blijft een van de grote favorieten!

Weekoverzicht lunch week 26 - dinsdag

Dinsdag

Tja, de wraps zijn in deze week. Vandaag zijn het spinaziewraps die mee naar school gaan. Door het groene kleurtje zien ze er lekker fancy uit toch? Een handje nootjes doet het ook altijd goed. Dit keer kies ik voor een zoute variant van de cashewnoten: met dit warme weer verlies je een hoop zout en dat is zo gemakkelijk aan te vullen. Ook de strooitomaatjes gaan vandaag weer mee. Een handje fruit maakt de lunchbox compleet!

Weekoverzicht lunch week 26 - woensdag

Woensdag

Pastasalade, daar vind ik het echt weer voor! Ik heb gisteren een grote schaal gemaakt, zodat we er niet alleen ‘s avonds van kunnen genieten maar er ook lekker mee kunnen lunchen. Pastasalde for lunch it is dus. Lekker met wat tomaatjes, komkommer, olijf, bosui, kip en minimozzarella. En…..de snackkomkommer die ik meegeef vandaag is niet zomaar een snackkomkommer. Dit is een snackkomkommer uit eigen tuin. Nou, die smaakt toch gewoon extra lekker dan! Een paar koeienkaasjes zorgen voor een beetje extra zuivel in de lunchbox.

Weekoverzicht lunch week 26 - donderdag

Donderdag

Whoopwhoop, naast de groene spinaziewraps zijn er nu ook oranje/rode tomatenwraps. Hoe leuk is dat? Een echt feestje in de lunchbox! Als we dan net doen alsof de strooitomaatjes confetti zijn is het helemaal een dikke party. Hoppaaa….

Weekoverzicht lunch week 26 - vrijdag

Vrijdag

Een feestje in de lunchbox moet je soms maar gewoon heel letterlijk nemen, haha. Vandaag heb ik niet heel veel tijd om een leuke lunch te maken. Bentoringen bieden dan uitkomst! Ik besmeer een boterham met hazelnootpasta. Dit blijft een van de favorieten hier. Een handje gezouten cashewnoten gaat mee als tussendoortje. Dit snackt zo lekker weg, ik houd ervan. Wat cherrytomaten zorgen voor de nodige vitaminen. Lekker toch? Ik maak de box compleet door in ieder vakje een bentoring met ballonnen erop te doen. Zo wordt lunchen toch een feestje? Dat mag natuurlijk ook wel als je met dit weer naar school toe moet…

En dan is dit weekend alweer bijna voorbij. Nog een paar uur genieten van de zon, morgen weer lekker aan de bak! Geniet ervan!

Deel deze post via

Leave a Comment