bento weekoverzicht lunch week 25

Weekoverzicht lunch week 25

Wat een week weer hè! Waar de zon de afgelopen weken nog wel eens uitbleef is het deze week echt prachtig weer geweest….ik houd ervan! Lekker met het dak op en naar het werk rijden en zelfs de autominuten benutten om een lekker kleurtje op te doen… Deze week hebben we weer een volledige lesweek achter de rug. Voor mij de laatste week met lessen. Volgende week is het toetsweek bij ons op het werk en de week erop vullen we met vergaderingen en heel veel etentjes met collega’s, haha. Maar goed, terug naar de lunches… Lees je mee om te zien wat voor een lunches er deze week mee naar school gingen?

Weekoverzicht lunch week 25 - maandag

Maandag

Aangezien de oudste nog in de Vlinderklas zit (nog een paar weken…) kies ik ervoor om vandaag een vlinderlunch mee naar school te geven. Met een vlinderuitsteker van Wilton is dat heel snel gedaan. Ik besmeer een boterham, steek hem uit met de uitsteker en voilà: de eerste vlinder zit al in de broodtrommel. De minitomaatjes van de Lidl waren vorige week een groot succes. Deze gaan vandaag weer mee. Met een bentoring met een vlinder erop wordt ook dit een fladderend plaatje. Een Woezel & Pip-kaasje maakt de lunch compleet…uitkijken dat hij  niet wegvliegt!

Weekoverzicht lunch week 25 - dinsdag

Dinsdag

De Boho Tiffin…ik ben er fan van! Het ziet er zo mooi uit en is echt ideaal om mee te nemen. Met het handige netje wat erbij zit kun je de lunch overal gemakkelijk mee naartoe nemen. Vandaag bestaat de lunch uit een spinaziewrap met kaas en een wrap met kipfilet. Watermeloen met fetakaas en munt is een prima tussendoortje. Heerlijk fris en gezond bovendien! Een paar plakjes komkommer zorgen ervoor dat ik het tot het diner goed vol kan houden.

Weekoverzicht lunch week 25 - woensdag

Woensdag 

Lunch op een stokje…een gemakkelijke manier om brood eens anders mee naar school te geven. Ik besmeer hiervoor een boterham met chocoladepasta en steek deze uit met de funbites. Hiermee maak ik gemakkelijk en snel kleine vierkantjes van een boterham. Deze rijg ik vervolgens aan spiesjes. Snoeptomaatjes snijd ik doormidden en deze rijg ik ook aan een paar spiesjes. Met een paar puntjes koeienkaas erbij is de lunch compleet!

Weekoverzicht lunch week 25 - donderdag

Donderdag

Boerderijdieren doen het altijd goed. Dit kan voor zowel jongens als meisjes meegegeven worden en jong en oud beleven er plezier aan. Ik begin met het uitsteken van een besmeerde boterham. Hier haal ik een bloemvorm uit. Lekker herkenbaar, en ook op de boerderij bloeien natuurlijk bloemen ;-)! Van een paar plakken komkommer maak ik klavertjes vier. Hier staat een koe vrolijk tussen te grazen. En de varkentjes knuffelen hun vroegere vriendjes die inmiddels in een worstje zijn veranderd…of is dat een beetje cru? In dat geval zijn het gewoon worstjes met een bentoring er omheen, haha.

Weekoverzicht lunch week 25 - vrijdag

Vrijdag

Unicorns, een paar jaar geleden kwamen ze het huis binnen gegaloppeerd en sindsdien zijn ze eigenlijk nooit echt verdwenen… Een dankbaar thema voor een kidslunch dus! Deze bentobox bevat echt superveel unicorns! Uit een boterham kan ik met een beetje passen en meten 3 unicorns steken. Hier leg ik een bentoring met een regenboog bij. Deze horen immers ook bij unicorns vind ik! Bij de minitomaatjes gaat een bentoring met een eenhoorn erop, net als bij het kaasje. Is het geen kleurrijk geheel zo?

Nog maar twee weken en dan is het hier alweer vakantie. Heb jij nog leuke vakantieplannen? Ik ben benieuwd!

Deel deze post via

Leave a Comment